maanantai 26. syyskuuta 2011

Syksyiset kukat.

Tänään on ollut kyllä aivan ihana ja aurinkoinen päivä. Lisää näitä kiitos. Viikonloppu meni taas ihan liian nopesti kuten aina. Kävästiin tuossa lähimetsässä hakemassa syksyistutukseen materiaalia.  Keräsin Puolukan varpuja, luonnon omaa kanervaa Mustikan varpuja ja Jäkälää. Kyllä niistä sai kivoja astelmia.


patio Sylaami pääsi oven viereen. On se niin Nätti

Yhden Callunan vielä ostin mut nyt ei enää yhtään kukkaa ulos tälle vuodelle ostella. Kynttilätkin pääsi ulos odottamaan iltaa.


Vielä oisi pihamaalla siivoamista ja haravoimista. Mutta lehdet sitkeästi vaahterassa pysyy. Monena vuonna lumet on ehtinyt maahan tulla ennekuin viimeset lehdet vaahterasta varissut.


Muutaman kuvan kun napsin ulkona niin Juha vaan mulle tuumaili et Taasko se noista kukistaa räpsii kuvia. Miehet. ne ei niin ymmärrä ;)


Iloista viikkon jatkoa kaikille. Ja Muistakaa osallistua arvontaan- Linki löytyy vierestä sivupalkista--->
-Taika-

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

kaunista ♥

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihanat asetelmat! Mä tykkään myös hakea lähimetsästä tikkuja, kasveja ja muuta ja tehdä asetelmia. Hauskaa, halpaa ja hienoa!

St.Brigitten kirjoitti...

ihania, voiskin hiukan kopioida ideaa joku päivä... :)

Eeva kirjoitti...

kiitos kiitos! :) Nättejä asetelmia ja kukkia sinulla täällä! Minun tämän vuoden pihakukkani ovat aivan täysi rimanalitus. Terassilla kaksi kukkaruukkua, joissa kuolleet kukkapuskat :) Tarmo on tänä vuonna suuntaitunut ilmeisesti johonkin muualle :)

Titta kirjoitti...

Sulla on täällä niin ihanan syksynen tunnelma! Mun blogissa on sulle haaste.. ;)