lauantai 24. syyskuuta 2011

Puistossa..

Vihdoin päivä jolloin ei sada vettä. Alkoi jo tuntumaan että kohta homehtuu tänne kämppään kun joka välissä satanut vettä enenmmän ja vähemmän. Oltiin aamupäivällä lähipustossa leikkimässä. Tuli naapureiden lapsia sinne perässä leikkimään niin olihan mukavaa. Vaatetta saa jo olla ulkona urakalla. meinaan minä olen sellainen vilukissa;)Kiikuttiin, kiipeiltiin. Tasapainoiltiin. Juostiin. Leikittiin Duudsoneita. Pojun ja neidin toimesta.. Mistä lie moisen etes keksinyt. Hih..

Ilalla menen partyline kutsuille. Ihanaa ihailla uusia kynttilöitä. Itselle en kyllä nyt raaksi mitään tilata mut saahan sitä mennä ihailemaan. Samalla vien oman Suojelusenkelin näytille mikä siinä on vikana kun se mustuu vaikka käytän vain partylinen kynttilöitä. Jospa syy selviäsi..
Syksyistä viikonloppua!!

4 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihana tauko sateesta toden totta!! :) ♥

Titta kirjoitti...

Täällä on kans pitkästä aikaa aurinkoinen päivä! Ja HYR muuten, kun ulkona onki kylmä! Ja välillä taas kuuma... tiedä oikeen mitä pihallekaan pukis ylle lapsille. Tai itelle.

Kivat kuvat taas sulla! Mukavaa viikonloppua! :)

Kikka kirjoitti...

Täällä oli ja tänään ihan p...n kylmä! Huomiseksi luvattu tyyntä ja lämmintä, toivottavasti ennuste pitää paikkansa.

Mukavaa lauantai-illan jatkoa.

Kathy kirjoitti...

Kylmä on jo,mutta ihania kuvia lasten leikeistä!;)Kiva,kun menit kutsuille.Sellaset ovat kyl varmasti ihan piristäviä.:)