perjantai 9. syyskuuta 2011

päivä osa 2

Nyt jatkoa meidän eiliseen päivään. Olkaapa siis hyvä.
12.00 Aatu nukahti satu hetken jälkeen. Pikaisesti käväisen koneella lukemassa ja kirjoitamassa blogia. Keräilen Aatun levittemät lelut lastenhuoneessa paikoilleen. Viikkailen pyykkiä kaappiin. 
13.00 Aatu jo kuulostaa heräilevän. Käyn vieressä vähän rapsuttelemassa josko vielä jatkaisi unia. Ei nukuta enää Aatu tuumii ja nousee ylös sängystä.

Kohta jo poju tuleekin koulusta ja katsellaann yhdessä läksyt. Syödään välipalaksi Appalsiinia, Aatu itse aamulla kaupasta valitsi. Poju tahtoo vähän aikaa pelata eskari peliä ja Aatu katsoo mukana

14.30 neitikin tulee koulusta. Neidillä oli ilmaisutaidon kerho koulun jälkeen. Läksyjen tekoon patistan neidin joka samlla haukkaa omenaa.

Pojat jo meni taas ulos leikkimään.

15.00 Pojun kaveri tulee hakemaan kylään. Lupaan rualle asti saa olla kylässä. Myös neiti on saanut läksynsä tehtyä ja lähtee omiin leikkeihin kavereiden kanssa. Aatun kanssa ulkona jatketaan leikkejä.

16.00 sisälle ruokaa tekemään. Aatu ei tahtoisi millään tullu sisälle kun on niin kivat leikit. Saan kuitenkin sisälle houkuteltua. Ja pääsen tekemään ruan loppuun.

16.30 ruoka valmiina, neiti myöhästuý 5 min poju 15 min ruualta. ruuaksi riisiä ja kanaa joka ei taaskaan Aatulle kelvannut joten oli syömättä. Äikkiä pöydän siivuosta ja takasin ulos.
Ulkona leikit taas jatkuu. Ihana ilma ja aurinkokin paistaa. Lapsia on ulkona enempikin ja saa samalla jutella naapureiden kanssa kun seuraa lasten leikkejä.

19.00 Iltapalan aika. Lapset sisälle ja yökkäreiden vaihtoon. Iltapalan jäkeen istutaan sohvalle ja luetaan vähän kirjoja samalla kun katsotaan Salkkareita.
20.00 isommilla on nukkumaan meno aika. hampi pesulle ja pisulle ja omaan sänkyyn. Juttelua ja höpöttely kuuluu mekein 21 asti ja äiti sai ainakin 3 kertaa käydä sanomassa että nyt nukutaan eikä höpötetä. Aatukin nukahtaa 21 aikaan ja äiti katsoo telkkaria.
22. aikaan alkaa äidinkin silmät olla niin väsyneet että oma sänky alkaa kovasti kutsumaan.

Tällästä täällä siis eilen. Tänään onkin ollut vähän erilaisempi päivä. kakkua leivottu ja siivoiltu. Huomenna vietetään pojun 7 v syntymäpäiviä. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille
-Taika-

5 kommenttia:

St.Brigitten kirjoitti...

Mukavan kuuloinen on loppupäiväkin :) Onnea synttärisankarille!

Kikka kirjoitti...

Mukavan rentoa arkea olette viettäneet.

Mukavaa viikonvaihdetta, juhlikaahan synttärisankaria kunnolla!!

Kirsi kirjoitti...

Näitä "päiväpostauksia" on aina kiva lukea=D Oikein mukavaa viikonloppua ja onnittelut päivänsankarille!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mukavaa oli lukea tein arkitouhuista ja menosta. :)

Ihanaa synttäriviikonloppua teille ja onnea pojulle!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onnea sankarille ja Ihanaa viikonloppua!!