torstai 5. tammikuuta 2012

Loppiaisen odotus..

Aika se on mennyt niin nopeasti. Lapset on ollut kotona lomalla, ja rytmit ihan retuperällä ;) Aamulla ollaan vasta 10 aikoihin heräilty. Ihan hirvittää miten lapset ensiviikolla saa 7 aikaan herätettyä kouluun mut kaippa ne rytmit taas pian kääntyy oikeeseen suuntaan. Ulkoiltu ollaan paljon. Ja laskettu mäkeäkin. Melko lepposta lomailua täällä vietetty, ei oo kiirettä ollut mihinkään.

Jouluakin olen jo laitellut pikku hiljaa pois. Kuusen kun sais kasattua vielä varastoon. Koristeet riisuin eilen. Tuntuu välillä niin pimeältä kun ei ole jouluvaloja tuomassa valoa. Pitää vissiin kehitellä jotain kaamos valoja että jaksaa kevääseen asti odottaa Aurinkoa.

Kovasti täällä äidin mielessä on Neidin tulevat synttärit loppu kuussa. On eräs prpjeksti mielessä kuinka saaha lahja tehtyä, käyttäen vahaa ja hiukan ostaa uutta. Kun leluja entisiäkin on joilla ei leikitä mutta uusia neiti kuitenkin tahtoo niin mitä jos vanhasta teksiskin uuden niin säästyy rahaa ja ei tule sitä tavaraakaan lisää ;) Mutta tähän projketiin palaamme myöhemmin, jos se edityy hyvin..

Ihanaa Loppiasta kaikille
Laitanpa tähän kuvia viime Tammikuulta. Tulpaaneja.. Näitä pitää kyllä joku päivä saada ♥
-Taika-

8 kommenttia:

Kotomon Taina kirjoitti...

etsin tänään marketista tulpaaneja, mutta olivat niin rupuisia että piti ostaa ruusuja. Ehkä kaikilla muillakin oli tehnyt tulppaaneja mieli kun oli vaan ruppanat jäljellä! ;)

Kirsikka... kirjoitti...

Hyvää Loppiaista! Tulppaanit ovat minun lempikukkia keväällä!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kuulostaapa mielenkiintoselle projektille... ;) Iloista Loppiaista!

Kata kirjoitti...

Siä kuullostaa olleen juuri sellanen rentouttavan kiva perheloma.Monesti se onkin parhainta olla vaan perheen tai ystävien kanssa.

Kauniita tulppaaneja♥

Onnellinen Koti kirjoitti...

Mukavaa loppiaista sinne teillekin, meilläkin se on mennyt oikein mukavissa ja lokoisissa olosuhteissa :)

Ja nuo aamuherätykset vähän hirvittää minuakin! Joulupäivänä nukuttiin enkat, mies herätti mökillä 9.21, että arvaappas paljonko kello on?! Ja sen jälkeen ollaan nukuttu 8-9 joka aamu O_o Maanantaina alkaa shokkihoito, kun kello soi seiskalta. Kääk, mä en kestä. Tai no, jos yrittäis selvitä sänkyyn ajoissa :D Juuri tossa mietittiin, että on se kivaa sitten, kun mä palaan työelämään, se on joka päivä herätys vähintään klo.06:00 joten siinä sitä onkin sarkaa taas... :> Epätodellista, mutta siihen on totuttava :)

ps. tulppaaneita minäkin odottelen saapuvaksi kotiin, kun vaan kukkakauppiaan pakeille ehtis, on niin kiirekiirekiire...

Elämää hetkessä kirjoitti...

Tulppaanit on ihania!! <3

Meillä myös rytmi ollut lomalla ihan mitä sattuu... Vanhimmat on saattaneet nousta vasta klo 11 ylös... Onneksi nyt hiukan parempaan suuntaan on menty! :) Aina se eka kouluviikko on joka tapauksessa rankka.

Mukavaa viikonloppua!! <3

Susanne kirjoitti...

Kauniit tulppaanit!
Oikein hyvää viikonloppua!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja kommentistasi blogissani, tulin vastavierailulle :)