sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden Ensinmäinen..

Niin se taas vaihtui vuosi. Rauhallisissa merkeissä meillä vietettiin Uutta vuotta. Muutama raketti ammuttiin lasten kanssa alkuillasta. Muut jo nukkui 12 aikaan joten kävin yksin ulkona katsomassa vielä rakkettejen pauketta.

Tämä päivä on mennyt kyllä laikottelun merkeissä. Laiska Sunnuntai siis. Sen verran kuitenkin tein että päällystin uuden kalenterin uudelle vuodelle. Juha kun saa aina peruskalenterin jonka minä koristelen itselle mieluisaksi.
Samalla ajattelin näyttää joululahjat jotka sain. Yhden kävin pari päivää sitten itse itselle ostamassa kun Juha sanoi että osta nyt kun hän ei osannut semmosta mulle ostaa ja kauan olen jo sitä toivonut ;)

 Peikkotytöltä sain viimeisetä joulukalenterin luukusta ihanan Iittalan maljakon. Tykkäsin tästä niin kovasti ♥ pääsikin keittiöpöydälle ja muutama joulukarkkikin on jäänyt.. Ihme vaikka joku on kyllä syönyt niitä no liikaa ;)
 Juhalta sain joululahjaksi Antti Tuiskun joululevyn. On kyllä niin ihana ja kuunneltu jo monta kertaa. Korun kävin ostamassa pari päivää sitten, nyt mullakin on amulettirannekoru. Otin sinisen kivi sydämen ensimmäiseksi amuletiksi. Nyt saa siihen pyytää lahjaksi lisää amuletteja onnea tuomaan =D kalenterista tuli tälläinen, tykkään.
 Sain myös uudet lasit itselle hommattua. Nyt taas näkee paremmin. Toiset lasit on jemmassa parempina laseina. Käyttää niitä vaihtelua tuomaan kun niin haluaa..

Oikein ihanaa Tammikuuta kaikille
-Taika-

8 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Ihanaa tammikuuta myös teille, onnea ja iloa loppuvuodeksikin :)

Mullaa juuri tuli nomination-koru täyteen paloja, mietin että alkaisko keräämään uutta vai vaihtaiskos tullaiseen amulettikoruun...

Nätin ensimmäisen onnenkilluttimen valitsit!

Heidi kirjoitti...

Kivan näköiset nuo uudet lasit:) Tuollainen amulettikoru olisikin ihana, mutta minulla ei ole vielä nominationkaan valmis...

Oikein ihanaa tammikuuta sinullekin:)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kiva että tykkäsit lahajasta, ja nuo uuet lasit onkin hienot - kelpaa siun! ;)

St.Brigitten kirjoitti...

Meillä kans minä valvoin myöhimpään, mutta oli mieskin hereillä just tonne 00:00 asti. antoi uuden vuoden pusun ja meni sit nukkumaan...eli ei kovin valvojia olla täälläkään :D tosin mä nyt kun maha valvottaa niin välistä aamuyöhön asti hereillä :(

Rusina kirjoitti...

Mul on saman tyyliset klasit=)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta! Oikein hyvän näköiset ja sulle sopivat lasit!

Kotomon Taina kirjoitti...

mukava tuo kuvakollaasi viime vuodesta! Lasit näyttää hyvältä. :)
Oikein mukavaa tammikuuta sinnekkin!

Kata kirjoitti...

Noi lasit sopii sulle hyvin.Kiva kun sait myöskin Antin levyn ja ton sinisen korun.Hienoja!<3