sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Muistakaahan osallistua Arvontaan!

Lukioita on tullut ihanasti lisää. Kiitos kaikille uusille lukioille ja kiitos myös kaikille ihanille vanhoille lukioilleni jotka jaksatte aina kommentoida . Kommentit  lämmittää suuresti ♥ Ja nyt oisikin aika kiittää teitä lukioita arvonnan muodossa. Eli arvonta alkaa nyt ja pättyy 28.9. Joka on meidän hääpäivä. Ja arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla  minulle Kuinka hemmotelet itseäsi.Itsensä hemmottelu kun on niin ihanaa niin olisi kiva tietää kuinka te itseänne hemmottelette ja palkitsette. Jos olet jo lukiani tai ryhdyt lukiaksi saat kaksi arpaa. muut saa yhdenarvan. Ne jotka ei omalla nimellään halua arvontaan osallistua niin sähköposti osoite mieluusti mukaan niin saa sitten paremmin kiinni jos onni potkaisee. 
Ja arvonta palkintona oisi täälläkin jo vilahtanut ostokset. Jotain lisästä voi pakettiin tulla. kaikille arpaonnea!
Vaalenpunainen tiskiliina, vaalenpunainen pikkuinen liina esim leipäkoriin ja pikkuinen sydän magneetti


23 kommenttia:

A-L kirjoitti...

Osallistun arvontaasi:)
Jaa, että kuinka hemmottelen itseäni? Hyvällä leffalla, tai sisustuslehdellä kera suklaan ja teen. Tai sitten tilaan lapsilta pientä taksaa vastaan jalkahieronnan:)

Auli kirjoitti...

Katselemalla elokuvaa ja vaikka neulomalla, joku herkku tietysti kruunaa hetken!

St.Brigitten kirjoitti...

Tietysti osallistun:) Meidänkin hääpäivä on muutes pari päivää teitä ennen, 26. päivä:)

Hemmottelen itseäni "kotispalla": lukittaudun siis kylppäriin pitkäksi aikaa ja kuorin ihon ja teen kaikenmaailman hius- ja kasvonaamioita. Nykyään kylläkin kun iho on huono atopian takia, ei se kestä enää moisia "kylpylähetkiä" kovin kauaa.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kahdella mukaan tottamaar. :D

Ja hemmottelen... hmm... esim. hyvän leffan tai kirjan parissa ja hieman herkkujakin siinä. ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!

Hemmottelen itseäni mm. katsomalla jonkin ihanan elokuvan, ostamalla jotain kivaa itselleni... :)

MAIJA kirjoitti...

Kahdella minäkin mukaan.
hemmottelu...hymmm loikoilua hyvän kirjan parissa vierellä fazerin sinistänam

Piijuli kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :)

Hemmottelen itseäni tekemällä kasvohoidon, jalkahoidon ja sitten saunaan lojumaan tunniksi :) Puusaunan lämmössä on ihana vain olla..

ps. Onnea ja iloa hääpäivään <3

Susanne kirjoitti...

Hemmottelen itseäni ostamalla jonkin ihanan sisustus- tai naistenlehden ja suklaata.

Mukana olen kahdella arvalla:)

Johanna kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan! :)

Itseäni hemmottelen saunomalla, spinning-pyöräilyllä, herkuttelemalla, roikkumalla nettivaatekaupoissa ja ostelemalla lastenvaatteita ;), bloggailemalla, tapaamalla ystäviä :).

CAFE BLOG kirjoitti...

kahvin kanssa luen vaikka hyvän lehden se rentouttaa ;) tai surffaan jonkun aikaa netissä siinäkin rentoutuu ja kynttilää ihailemisessakin tulee rento olo!! kahdella arvalla mukaan!! MUKAVAA VIIKONLOPPUA*

Titta kirjoitti...

Kukkuu! Pakkohan mun oli heti tulla vastavierailulle.. Ja pakkohan mun tietty oli tulla kurkkaamaan teidän Aatua! Meillä onkin ihan samanikäisiä lapsia. Mä jään myös lukijaksi. (Olisin jäänyt ilman arvontaakin :D) Itseäni mä hemmottelen, ylläripylläri, bloggaamalla! :) P.S. Mä linkitän sut blogiluettelooni, niin pysyn sitte teidän perheen touhujen ajantasalla!

Ronjatar kirjoitti...

Osallistun myös arvontaan :) - hemmottelen itseäni melko yksinkertaisella tavalla, mm. suklaalla + kahvilla, rentoutumalla, musiikilla jne....fiiliksistä riippuenö

Kikka kirjoitti...

Suklaa ja laku, luonnossa samoilu, siinäpä hemmottelua minulle.

Kaksi arpaa, kiitos!

Kirsikka... kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana.
Minä hemmoittelen itseäni uusilla kankailla..karkilla, leivonnaisilla, naisten lehdillä!

Anne kirjoitti...

Kahdella mukana <3 Illalla kun lapset on nukkumassa ja mieskin jos menee yö vuoroon :) niin on ihana katsoa jotain hyvää leffaa kaikessa hiljaisuudessa.Suht pienet jutut tekee onnelliseksi

Kathy kirjoitti...

Mukaan tullaan;)On ihana lukea hyvää kirjaa/lehteä tai kattella elokuva ja napostella herkkuja siinä samalla.On myöskin mukava hemmotella itseään kasvo-tai jalkahoidolla.;)

Eeva kirjoitti...

Kiva kun vierailit blogissani, tulin vastavierailulle. Ja oi, täälläkin on kiva arvonta, osallistun yhdellä arvalla! :)

Eeva kirjoitti...

niin ja vielä miten hemmottelen itseäni, meinasi unohtua! Hautautumalla sohvalle hyvän napostelun kera ja katsomalla jotain ihanaa elokuvaa. Tai joskus jos rahatilanne sen sallii, niin lähtemällä ostoksille ;)

Anni kirjoitti...

Itseäni hemmottelen esim lukemalla kirjaa ihan rauhassa yksinäni lasten mentyä nukkumaan. Tai lähden lenkille yksin tms. Kahden pienen lapsen äitinä suurin hemmottelu on kun saa joskus olla täysin yksin omassa rauhassa :) ja yhdellä arvalla mukana

anni409 (ät) hotmail piste com

Riitta Sinikka kirjoitti...

Minä hemmottelen itseäni esim käymällä kampaajalla, vaate- ja kirjaostoksilla, kahvilassa...hmmm..mun lista taitaa olla loputon...

Tansku kirjoitti...

Kahdella arvalla:)
Jaahas,miten hemmottelen itteäni,Hmm,nojaa kattelemalla tv:tä,hyvää elokuvaa,bloggailemalla,rentoutumalla kynttilöiden tuikkeessa iltaisin..♥,lenkkeilemällä metsäisiä polkuja,ihanaa!

Susiemo kirjoitti...

Eksyin toisen blogisi kautta tänne ja täällähän jopa on arvontaakin. Hemmottelu,hmm, voisin sanoa nuo samat mitä muutkin, mutta toisaalta elokuvia katson muutenkin, käsitöitä teen alati. Oikeastaan hemmottelen itseäni laittamalla kaikki mahdolliset laitteet kiinni omassa huoneessani, olemalla hiljaisuudessa, jonkun kissoistani saatan ottaa viereen, jos joku niistä on sillä tuulella. Vain olemalla,ihan hiljaa ja mitään ajttelematta. Jos luet blogiani joskus, ymmärrät miksi tuo on minun juttuni.

Milky kirjoitti...

Arvonnassa mukana minäkin. Hemmottelen itseäni mm. hyvällä salaatilla,suklaalla ja lasillisella siideriä,kynttilöillä,uudella vaatteella tms. :)