lauantai 3. syyskuuta 2011

meikkipakki, ja ihana koru

Ajattelin tulla tänne esitelemään mun meikkipakkini. Juha osti minulle tälläisen kalastustarvikeille tarkoitetun pakin, kaikki vieheet yms sai ottaa itselle ja mie sain pakin. On todella kätsyn kokoinen. Ja mukavasti lokeroita mihin meikkejä laittaa. Ensin tästä piti tulla ompelupakki mutta koska mulla on aina meikit missä sattuu niin ajatelin laittaa tämän meikeille. Ehkäpä sitten ostan uuden pakin ompelu tervikkeille. Ja halpahallista siis ostettu jos jotain kiinnostaa. ;)
Kannen koristelin kun jäi tarrasta tahmeeksi.

Aukaistuna pakki näyttää tältä. Mulla ei kovin paljon meikkejä edes ole mut tykkään et ne on ees jossain järjestyksessä ;)Pyöräilessäni tänään Citymarkettiin oli siellä korun myyjä. Käsin tehtyjä korjua. Ihania mutta vähän mun kukkarolle kalliita. Mutta löysin kuintenkin tämän sydän korun. Olenkin etsinyt Turkoosia korua pitkään. pelkkä sydän makois 5 euroa ketju on on omani.

Taika toivottaa kaikille ihaa Lauantai päivää ♥

4 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Mä tulin tänne katsoo, joko olet tunnustanut!!

Olen tosi huolimaton meikkien säilyttäjä, sitten harmittaa kun ei löydä tarvitsemaansa ja pensselit menee huonoon kuntoon ja... Tuollainen boksi voisikin olla kätevä.

Mukavaa lauantai-illan jatkoa.

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Tosi kätevä pakki ja tuo koru on kyllä nätti. ♥

Sari kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis koru ja tosi hyvä idea meikit laittaa moiseen lokerikko pakkiin =) Meillä vaan ei toimisi kun tuo teini-tyttönen vie aina mun meikit ja jättää ne leviäks vaikka kuinka olen sanonutettei vie ja jos lainaa niin palauttaa, mutta katinkontit! =)

St.Brigitten kirjoitti...

En viitsinyt tuohon arvontapostauksen kommentteihin laittaa, ettei mene sekaisin...Mutta siis kakun ohjeen löydät tästä: http://sisustusjasepustus.blogspot.com/2011/08/valkosuklaa-mansikka-tuorejuustokakku.html

Kannattaa tehdä heti, on niin herkkua ;D