lauantai 20. elokuuta 2011

Tuhlaajatyttö ;)

Harmi vaan Juha ei päässytkään lasten kanssa mökille. Tuli raukka kipeeksi =/ No joku toinen kerta sitten äiti viettää vapaan viikonlopun. Äiti on kuitenkin ollut tänään hyvällä tuulella ja tehnyt vähän ostoksiakin. Kerrankin muakin onnistaa ja onnistun löytämään jotain ja vieläpä halvalla.
Aivan ihana tuulipuku. Normaali hinta 79 euroa nyt 30 eurolla lähti. Housut mustat. Tykästyin heti ja tarvitsinkin uutta pukua kun entisestä oli hihat rispaantuneet! Ja mikä parasta mulle meni pinempi koko kuin ennen.. En ymmärrä. En mä omasta mielestä oo laihtunut =P

Tälläinen paita lähti vitosella. saa nähdä osaanko mä tätä käyttää mut otin kun halvalla sai ;) Samoin vitosella sain farkut. Mä tosi harvoin löydän sopivia housuja ja vielä näin halvalla mut onnistaa sitä joskus muakin, hih. Vielä yhdet paneeli verhot onnistuin löytämääm. niistä laitan kuvaa sitten myöhemmin. Kunhan paikkansa ne löytää.
 Päiväliljat toin sisälle maljakkoon ilahduttamaan. Ihania ovat. Ei vain kauan kestä.
Ihanaa Launatian illan jatkoa kaikille!
Ja muistakaa osallistua Arvontaan
 
 

3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kivoja löytöjä. :)

Kathy kirjoitti...

Hienoja löytöjä ja viä noin edullisesti!Kiva juttu!:)

Kikka kirjoitti...

Mulla vaatekaupoilla käy juuri päinvastoin, TAAS pitää ottaa suurempi koko! Enkä omasta mielestäni ole yhtään lihonnut ;)