lauantai 6. elokuuta 2011

Oikea aika..


Täällä on pohdittu nyt tätä. Eli milloin lapselle laitetaan se kännykkä. Varsinkin neiti on jo sitä kysellyt pitkään kun monella kavarillakin on. Olenkin sanonut että se ei syy kännykkään ole jos kaikilla kaverella jo onkin. Eilen kuitenkin mietin että voisi sitä kännykkää neidille laittaa kokeeksi, harjoitellaan ja tutustutaan. Reviirit alkaa laajeta, ja kavareitten kanssa ollaan leikkimässä joskus kaukanakin eikä muisteta tulla sanomaan jos omalta pihalta mennään kauemmaksi kuin on sovittu. Katsotaan miten alussa kännykän käyttö sujuu ja miten neiti oppii. 
Minkä ikäisenä teidän lapset on saanut kännykän? Tai ehkä tulevaisuudessa saa? =D
Itse muistan että sain ensimmäisen käänykän 19 vuotiaana. melkoinen halkohan se oli nykyajan pieniin ihmeisiin.. Minulla on se vieläkin talessa =D
Millainen on sinun ensi kännykkäsi?
Ihanaa lauantaita kaikille!
-Taika-

6 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Niinhän se taitaa olla että kännykät on jo jokaisella lapsella kun koulun aloittavat..? Maailmakin tietty erilainen, ja vanhemmilla turvallisempi olo kun voivat soitta ja kysyä että missä päin ollaan... ;)

Itse sain ekan kännykän kun yläasteelle menin - kaikilla muilla oli silloin jo ala-asteella kännykkä. ;)

CAFE BLOG kirjoitti...

niin aika suuri oli tuo miunkii eka kännykkä noin 17 vuotiaana ;O) mut nykyään on ihanan kauniit kännykät ja aika pienillä jo..meillä mie oon aikonu tuossa eka luokkalaisille antaa ekat kännykät ;O) IHANAA VIIKONLOPPUU!

Anne kirjoitti...

Me ollaan päätetty että kun eka luokan aloittaa niin sitten saa kännykän.Meidän Iida aloittaa koulun kahden vuoden päästä ja on jo valinnut vaaleanpunaisen kännykän itselleen.Esikoinen taas hinkuaa kosketusnäyttöä kun taas äidille kelpaa aina isin vanha :)

Syysunelma/Heidi kirjoitti...

Minäkin taisin saada ensimmäisen kännykkäni vasta 18-vuotiaana:) Suuri se oli, mutta ah, niin rakas<3 Meidän poika sai tokan luokan keväällä puhelimen, koska vasta silloin alkoi sitä pyytää. Nyt olen huomannut, että kun on sitä muutaman kuukauden käyttänyt, niin on ollut todella hyvä juttu tuo puhelin. Ekalle luokalle menevä tyttö myös kinuaa puhelinta ja sovittiin, että hän saa sen heti, kun osaa lukea:) Siinä on hyvä kannustin lukemaan oppimiselle;)

Kathy kirjoitti...

Mä sain vasta melkein jo aikuisena käännykän.Mutta siskon tytöillä Sallalla 8v. ja Millalla 6v. on jo nytten omat kännykät.Sillai se maailma muuttuu.

Ihanaa viikonloppua♥

Luna kirjoitti...

mä (-95 syntyinen) sain ekan kännykkäni 8-vuotiaana :) tosin en sitä paljoa tarvinnut enkä olisi varmaan saanutkaan, ellen olisi ollut tarpeeksi luotettava :D en poistunut pihalta ilman ilmoitusta enkä muutenkaan lähtenyt mihinkään :D jotenkin kyllä tuntuu, että nykyään lähes poikkeuksetta kaikilla yli 7-vuotiailla on kännykkä, luotettavuudesta piittaamatta. :D

caughtinvogue.blogspot.com
xx Luna