torstai 11. elokuuta 2011

Tästä se taas alkaa

Tästä se taas alkaa. Lasten opin tie.. Aamulla oli vähän jännittyneitä lapsia ja äitikin tunnustaa että vähän jännitti. Vaikka ei tartteiskaan. Pojua ehkä eniten, neti oli innoissaan jo 8 aikaan lähdössä vaikka koulu alkoikin vasta 9 aikaan ;)
Reipas ekaluokalle menijä

Äiti et saa ottaa kuvaa, neiti tuumas ;)

Neiti

Jonoon härjesty. 
 Pojulle tuli mies opettaja. Ihan mukavan oloinen. Oli ihanan liikuttavaa nähdä kuinka neiti ja muut juoksi omaa opettajaa halaamaan ♥ On se varmaan opettajalle ihana hetki nähdä omat rakaat oppilaansa.. Sinne lapset jäi reippaasit opettelemaan koulun tapoja ja äiti lähti käväseen kaupassa. ostin kokeeksi tätä väri ainetta. Tarkotuksena värjätä noi kuhaltaneet vaateet kirkaimmiksi. Saa nyt nähdä millasta jälkee tulee.

Neidin vaateille kanssa katoin väri ainetta. mutta vaalenpunaiset oli sen verta arvokkaita että jäi vielä kauppaan. Onko joku muu värjännyt vaateita kotona. osaisiko sano jotain halpaa ja hyvää väriainetta. 
Tässä se aika on taas mennyt nopeasti ja pian koulaisetkin tulee takasin koulusta. Mökkiläisillä kuulema kaikki on hyvin ja Aatu on niin reippaana siellä ollut kaverina miesten hommissa ♥ Viikonloppuna sitten tulevavat takasin. Onhan tää äidille ollut vähän eri helppoa kahden jo isomman kanssa. Ei ole kukaan levittelemässä pikku autoja pitkin olohuoneen lattiaa.. hih.. 
Ihanaa Torstai päivää kaikille
-Taika-

7 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Reippaita koululaisia siellä! :) Onnea pojunkin opintielle!

Marika kirjoitti...

Minunkin kummityttöni eli veljentyttöni lähti tänään taas loman jälkeen kouluun! Meni jo viidennelle :)

Venla kirjoitti...

Hyvää kouluvuotta sinne

Kikka kirjoitti...

Mukavaa kouluvuotta teidän koululaisille.

Meillä lomaillaan vielä, tiistaina sitten alkaa opintiet. Meillä onkin sitten vaan koululapsi, kun nuorimmainenkin aloittaa sen taipaleen.

Niin, ja minä sitten siellä päiväkodissa ;)

St.Brigitten kirjoitti...

Kiva kun löysit blogiini. Tulin vastavierailulle ja tälle tielle jäin ;) Mukavaa alkanutta kouluvuotta muksuille, on ne ihania nuo pikkukoululaiset<3

Kathy kirjoitti...

Ihania nuo sun lapsesi♥

Onnea ja hyvää koulun alkua pojulle,niinkuin myöskin neidille ja liikuttavaa toi miten lapset juoksivat halaamaan opettajaansa.

Mukavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

On iso juttu kun menee ekaluokalle. Muistan vielä kun omat lapset menivät ekaluokalle vaikka siitä on jo vuosia:)
Hyvää alkanutta kouluvuotta koululaisillesi!