maanantai 8. elokuuta 2011

Äidin oma aika.

Aamulla alkoi satmaan. Juha pakkasi auton ja otti Aatun mukaansa. Lähtivät mökille auttamaan pappaa mansikoiden pominnassa. Ovat jonkun päivän siellä auttelemassa. Kuulemma on paljon mansioita. Minä jäin isompien kanssa kotiin. Huokaisen, ja vilkutan heipat. Niin reippasti Aatu lähtee isin mukaan. Niin iso poika jo. Helpompaa äidille olla kahden lapsen kanssa. Siivotaan isomoien kanssa yhdessä. Laitetaan koulu reput valmiiksi. Enää kolme yötä neiti laskee. Niinpä. Äkkiä se meni loma. Innolla odottavat että pääsee kouluun. Näkee kavereita. Saa taas oppia uusia juttuja.  Ei jännitä tuumaa poju. Äidin reipas kulta.
 
Isommat meni kylään naapuriin. Äidin oma aikaa siis vähän aikaa. Otan kasan lehtiä, sakset. Kahvia ja herkku kuuluu tähän luoskelu hetkeen. Ja kännykästä kuunetelen musiikkia. Rakastan kuunnella musiikkia. Ja laulankin monesti mukana kun on hyvä kappale. Mutta en laula muiden kuulen. Se on tarkoitettu vain minulle. Ennen kyllä lauloin ihan kuorossakin ja rakastin sitä. Nykyään olen niin ujo etten rohkene muille laulaa kuin itselleni. Joskus tunteilen kun on joku koskettava biisi ♥
 

 Tälläiset ihanat pikku kynttilä jutut ostin vähän aikaa sitten läheiseltä sisustus kaupasta. Ihania. odottaa vielä kunnon kynttilöitä. Kynttilä varastotkin on aika tyhjiä. Pitääkin alkaa jo kovasti ostamaan. Pian niitäkin tarvitaan
  
Kamerassa oli vielä Pionin kukka jäänyt. Ihana ja herkkä. Rakastan yli kaiken Pinoneja. Nyt sain tänä kesänä ensimmäiset pionit. Ihanaa. Toivottavasti ensi kesänä taas saa nauttia näistä.
Ihanaa viikkoa sateesta huolimatta
-Taika-

4 kommenttia:

CAFE BLOG kirjoitti...

niin ne lomat hurahtaa äkkiä ;O) huomenna paluu arkeen kun alkaa eskari ja päiväkoti lapsilla ;O) IHANAA VIIKKOA SIULLEKII!

Kathy kirjoitti...

Ihanaa kun sait nauttia hetken itseksesi mukavia asioita tehden.:)

Laulaminen on kyllä hauskaa,mutta en mäkään tykkää esiintyä kovin monen ihmisen edessä.En osaa laulaa niin hyvin.

Mukavaa viikkoa♥

CAFE BLOG kirjoitti...

hei! pieni tunnustus odottaa sinua blogissani ;O) mukavaa viikonjatkoa!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mukavia hetkiä. :)