sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Virvon Varvon..

Täällä jo herättiin aamulla kuuden aikaan. No aikasin kun herää niin kerkee päivän aikana touhuta vaikka mitä. Mahdoton tuuli ja pilvinen sää täällä ollut. Onneksi lumet jo meidän omalta pihalta melkein kokonaan sulaneet. Ihanaa! Keskipihalla lunta vielä on melko kaasat. Jospa ne juhannukseen menessä sullais ;)


Vielä pitäisi tosta varaston sivustalta lumilapiot ja kelkat siivota varastoon. Ehkä me eka siivotaan se varasto kun joutuu kuitenkin kaikki katsomaan mitä siellä on ja mitä ei enää tarvita. Tuohon varaston seinustalle oisi tänä kesänä tarkoitus tehdä pyörille paikka. Laattoja laitetaan lisää. Saapa nähdä miten tänä kesänä käy. Viime kesäkin meni niin tiiviisti mökillä ja mun kotipuolessa lomaillessa ettei paljon kotona ehtinyt käymään kun kääntymässä

Kukkapenkissä kevätvuohenjuuri sieltä jo näyttäisi työntyvän. Toukokuussa monena vuonna jo kukkinut. Joten toivotaan että pian saadaan ihailla keltasia kukkia!

Ja sitten ne virpojaan menijät. Poju jo kerkesi karata naapurin pojan kanssa virpomaan niin en kuvaa ehtinyt ottaa. Aatu ja neiti meni yhdessä naapurin tytön kanssa. Neti oli noita ja Aatu mikä lie soturi, piru mies ;)

Noita neitistä vielä lähi kuvaa.
Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!
-Taika-

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanat virpojat siellä. :)
Ihanaa Palmusunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset pikkuiset virpojat :)Oikein ihanaa palmusunnuntaita♥

Lady kirjoitti...

Onpas siellä pirteitä virpojia. :) Ihanaa palmusunnuntaita!

Syysunelma kirjoitti...

Ihanat virpojat siellä:) Ja olipa virkistävää nähdä vihreää uutta kasvua jo!:) Mukavaa illan jatkoa!:)

Kikka kirjoitti...

Ihanasti kevät jo vallannut teidän pihan!

Kovasti on noitia ollut kylillä kulkemassa, teiltäkin liikenteessä soma noitaneiti "henkivartijaukkelin" kanssa.