perjantai 1. huhtikuuta 2011

perjantai, ja viikonloppu koittaa..

En tiedä mihin nämä päivät katoaa. Eilinen kyllä meni tuskaillessa pääkipua, se jatkui tänäkin aamuna ja mainasi siivouksetkin jäädä tekemättä mutta päätin käyttää turhautumiseni siivoukseen niin pääkipukin sai siinä höyryjä päästellessä katosi. Toivottavasti ei ihan heti tule takas. Ulkonakin ollaan touhuttu. Ihmeen lämmintä tänään vaikka ei aurinko juurikaan paistanut kun pilven raosta. Kun ilmat lämpenee alkaa jo kovasti syyhyttämään että pääsisi terassin kimmppuun. Meille pitäsi hommat uudet puutarhakalusteet terassille koska entiset veimme mökille.Ne oli muuten todella kivat mutta kun ei millään saanut niitä talviteloille ja terasilla oli iso keko/ vuori pöytää ja penkkiä ei kovin nätti näky siis. Tälläistä simppeliä pöytäryhmää siis haaveilen. Kuva Jyskistä, ja oisi aika edullnenkin vieläpä =D


Talvitakitkin tekisi mieli jo pestä talviteloille. Viikonlopuksi on luvattu lämmintä ja vesisadetta. hei ei haittaa vaikka vettä sataisikin koska sehän tietää lumen lähtöä.. Uskomatonta on myös se että nyt on jo Huhtikuu. Ja enää 1kk ja Aatu on 3 vuotta. Siis 3, missä on mun pikkuinen poika.. *Nyyh* Samalla tulevaisuus mietityttää. Pitäs ruveta mittii miksi alkaa isona. Kotona on tullut oltua se 8 vuotta, ja vaikeaa on ollut mutta mitään en kadu. Ehkäpä se unelmien työpaikka sitten jossain vaiheessa löytyy. vaikka aika huono työtilanne nykyään onkin. Mielessä on ollut myös oma yritys, mutta siitä ei ole sen tarkemmin suunniteltu mitä se sitten voisi olla. Mene ja tiedä.
Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja nautitaan tästä alkavasta keväästä!
♥:llä Taika

9 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Onnea tulevaisuuden suunnitelmiin! ♥
Ja näin aluksi, auringonpaisteista viikonloppua! ;)

Taika kirjoitti...

Kiitti Hanna ♥
Aurinkoa sinunkin viikonloppuun!!

Anonyymi kirjoitti...

Juu tulisi vaan kunnon vesisade, niin lähtis lumet kerralla pois! :) Minäkin jo niin mielelläni luopuisin talvivaatteista!

Mukavaa ja keväistä viikonloppua! :)

KAKKUKAHVI¤KAHVIKISSA kirjoitti...

heippa! onnea vaan uusiin tulevaisuus suunnitelmiin ;)
miekii valmistuin muutama viikkoa sitten jo toiseen ammattiin...enkä vieläkään tiedä onko tämä ammatti se juuri oikea ;) on niin kivaa kokeilla eri aloja kun sitten se oikea varmasti löytyy ;)

ihanaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pöytäryhmä!

Kyllä se epävarmuuden tunne välillä on aika rankkaakin.Kaikkea hyvää sun tulevaisuuden suunnitelmiin.

Joo saisi kyllä sataa vettä jotta lumet jo sulaisivat.

Iloa huhtikuulle♥

Anne kirjoitti...

Meillä on kanssa muutaman vuoden päästä sama tilanne.Mä olen nyt keväällä ollut kymmenen vuotta kotona mutta kuopus on vasta 2kk niin olen varmaan kolmisen vuotta vielä kotona.Mulla on jo kaksi ammattia mutta kumpikaan niistä ei ole se oikea..haaveilen sisustajan ammatista.Mun mies on yrittäjä niin yksi yrittäjä perheessä riittää.Uskalla rohkeasti seurata haaveitasi <3 Ihanat muuten nuo ulkokalusteet ja ihanaa keväistä viikonloppua!!

Susanne kirjoitti...

Kaunis pöytäryhmä! Ihana kun kesä tulee ja voi taas ulkona kahvitella, syödä ja grillailla:)
Vesisade olisi kyllä pitkästäaikaa kiva ja lumetkin lähtisivät pois.
Minäkin olin aikanaan kotona jonkun vuoden kun lapset olivat pieniä. Muistan että mietin samoja asioita kun sinäkin nyt. Tuurilla sain sitten työpaikan jossa olenkin ollut siitä lähtien eli vuosia. Kyllä ne asiat aina järjestyy.
Mukavaa viikonloppua!

kakkukahvi* kirjoitti...

Heippa ja kiitos onnitteluista;) ja mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on haaste sinulle, käyhän kurkkaamassa :)