keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

kuulumisia..

Pääsiäinen oli ja meni. Mukavissa merkeissä. Mökillä oli mukavaa ja lapset viihtyi. Kotiin tultiin Maanantaina ja ollaan kovasti urakoitu ja siivoiltu varastoja. Eilenkin vietiin kaatopaikalle ja spr:lle paljon tavaraa. Kyllä nyt on siisti ja suht tyhjä varasto =D
Mökillä oli tosi mukavaa. Ja touhua riitti joka päivälle.
Tässä kuvia meidän reissusta

Lapsille alettiin viime kesänä rakentamaan tälläistä nukkupaikkaa. Yläkerrassa on lasten valtakuntaa ja alas tulee ruokailu tila. Ylhäältä pääse ulos terassille josta lapset saa kurkistella ja tähyillä. Hieman äitiä kyllä hirvittää kun on noin korkeella. Mutta lapsilla riemua riittää =D

Joessa vielä oli reunoissa hiukan jäätä. Ihania jäälauttojakin aina virta vei. Ja aurinko kimmelsi veden pinalla. Ihaanaa ja rauhoittavaa..

Käytiin laskemassa hiekkamontussa mäkeä. Mukavaa oli. Ja tuli ihan hiki kun aurinko niin ihanasti paistoi. Lapsetkin oli aika poikki kun menivät niin useasti ylös ja alas mäkeä pitkin. Mukava pikku retki. Täytyy toistekkin käydä täällä. Oli sen verran mukavaa.

Kottikärryllekkin voi löytää toisenlaisen käyttö. Aatu käytti kottikärryä rumpuna. Ihanasti keskittynyt ilme toisella.
Täällä alataan valmistelemaan viikonlopun juhlia. Aatu herra täyttää 3 vuotta ja juhliin ollaan kutsuttu muutamia lapsia. Mukavaa siis tiedossa.
Ihanaa viikkoa ja vappua kaikille
-Taika-

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Teillähän on ollut puuhakas pääsiäinen! Mukavia juhlia niin päivänsankarille kuin äiteelle :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanan näköinen paikka ja mukavia touhuja. :) Iloisia juhlajärjestelyjä!