perjantai 8. huhtikuuta 2011

Lits Läts Lätäköistä

Harmaata säätä taas on ollut. Lumet kuitenkin on sulanut, vaikka vielä lunta meidänkin pihalla riittää

Kukkapenkitkin alkaa lumen alta paljastua =D

Jotain vihreää näkyvissä.

Lumen sulaminen tekee tosiaan niitä lätäköitä. Miksihän kukaan ei ole keksinyt vielä sellaista vesipukua lapsille jossa oisi kumpparit, haalarit, hanskat ja hattu yhtenäisenä. Ei menisi vettä kumppareista sisään että sukat kastuu. Meillä ainakin Aatu aina onnistuu hörppäämään vettä kenkään.Äiti elä kuvaa enää.. Tuumaa Aatu ;)
Ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Eilen satoi täällä koko päivän vettä, ja mukavasti nyt lumet jo sulaneetkin. :) Ihanaa!

Iloista viikonloppua!

Minttu kirjoitti...

Heippa! :)

Kiitos vierailusta blogissani ja lukijaksi alkamisesta! Mie läksin heti vastavisiitille ja klikkasin itseni lukijaksi blogiisi ja linkitän blogisi suosikkilistalleni... Meillä on sama juttu nuorimmaisella, että aina kumpparit on hörpänneet vettä sisään...
Toivottelen mukavaa viikonloppua!'

Terveisin Minttu

jarna kirjoitti...

Hyvää viikonloppua! Ihanaa kun tulee kevät=)Tais siis sehän on jo!

Anonyymi kirjoitti...

Täältä paistaa nytten aurinko:)
Olikin tuossa monta päivää vetisempää keliä.Tää on kivaa aikaa kun lumen alta pilkottaa vihreää.

Ihanaa viikonloppua ystäväni!

Allekirjoittanut kirjoitti...

Eikös se vaatteiden kastuminen vähän kuulu kevääseen. Kesällä voi sitten jättää sadehanskat ja -hatut kaappiin ja hypätä vain saappaisiin. Tai mikä kai parasta, jos voi jossain turvallisesti paljain jaloin lillutella lätäköissä.

Meillä suurin ongelma ei ole ollut sadevaatteiden hörppiminen: Yhdeksänvuotias narautti viisivuotiaan siskonsa minulle kuraveden juonnista purojen teon lomassa. Tästä en ole enää lapsia varoitellutkaan, kun _luulin_ ,että ovat jo riittävän vanhoja asiasta tietämään entisten vuosien varotuksista. Nyt sitten vain odottelemme minkä noron tai salmonellan saamme vieraaksemme :|

Hyvää viikonlopun jatkoa!

Susanne kirjoitti...

Teillä on siellä kevät pidemmällä kun meillä täällä. Siellä jo ihanasti alkaa kukkapenkit paljastumaan lumen alta. Meillä ne on vielä paksun lumikerroksen alla.
Kivat kuvat Aatusta!:)

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

Marsu kirjoitti...

Heipsan! Löysinpähän ns. uudelleen blogiisi. Kirjoittelin aikaisemmin Huiskula-blogia, mutta se jäi jokin aika sitten taakse. Aloitin uuden blogin ja itseasiassa uuden profiilinkin. Pikkuhiljaa metsästän kaikkia vanhat tutut blogit taas lukulistalle :)

Teillä on jo aika paljon sulanut lumet! Meillä ei vielä maata näyjuurikaan mistään kohdin. Tänään huomasin, että talon vieressä alkaa jo pikkuisen maata näkymään, hihhahhei! Muuten onkin ihan hirveä määrä lunta vielä :)