lauantai 7. elokuuta 2010

Hengissä ollaan

Hengissä ollaan vaikka hiljaista eloa onkin ollut. Syy siihen että kone ja tikku ei oikein toiminut mökillä taaskaan. En tiedä mikä vika kun niin huonosti toimii. Nyt taas vihdoin kotona. Ihan heti ei päästä mihinkään kun ensiviikolla alkaa neidin koulu ja pojun eskari.. hui.. =D


Viikko mennyt tosi nopeasti. Käytiin yksi yö Oulussa käväsemässä. Mulla oli Maanantaina lääkäri niin siksi kävästiin. Sain nyt vähän lisä tietoa tästä mun sairaudestani. Maaliskuussa kävin siis ekan kerran lääkärissä nivelkipujen vuoksi. Määrättiin reumakuviin ja kokeisiin. Nyt vasta sain itsekkin kuulla tulokset. kauan meni..Reumakuvissa ei onneksi näkynyt mitään verikokeissa reuma-arvot oli kohollaan. Uusiin kokeisiin ja kuviin menen nyt Maanantaina. Lääkäri meinasi että reuma on alkamassa ei ole vielä iskenyt täysillä. Saan lievät reuma lääkkeet ja tukipohjalliset kenkiin. Toivottavasti niistä olisi jotain apua. Hiukan on olo ettei itsekkään ymmärrä mitä se reuma etes meinaa. Tulevaisuus sitten näyttää..



Tässä tällänen pika postus. Lisää taas myöhemmin


-Taika-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun sait siihen reumaan lääkkeitä.Mun yhellä kaverilla on reuma ja äidilläkin on.Jännittävää kyl varmaan kun lapsi alottaa koulun.
Siskon tyttökin menee nyt ekalle luokalle=DAika on mennyt vauhdilla.

Ihnaa viikonloppua,Taikalle!<3

Hanna kirjoitti...

Hyvä että jotakin selvyyttä ja sait lääkettä kipuihin. Toivottavasti reuma ei etene/pahene... ♥
Täällä myös rakas siskontyttö aloittaa ekaluokan, juuri isosiskoksi tullut. ;)

Mukavaa viikonloppua! Illalla pikkuista vaavia katsomaan sairaalaan. :)