maanantai 9. elokuuta 2010

Maanantain mutinoita

Maanantai ei kuulu niihin suosikki päiviini ollenkaan. Päin vastoin olen aina jostain syystä jota itsekkään en etes tiedä ihonnut Maanantaita!! Hassua ;)


Yöllä heräsin 12 aikaan kun alkoi sellainen kohina ja jyrinä. Piti mennä tarkistamaan onko mitään terassilla kastumassa. vettä tuli melkoisesti ja ukkonen salamoi ja välkkyi. Katselin ukkosta tovin ja menin takasin nukkumaan. Olen saanut nukuttua nyt taas tosi huonosti. Kyllä mökillä oli niin hiljaista nukkua. Ei ollut naapurit mekastamassa!!! Viime aikoina olen enemmän ja enemmän alkanut kaipaamaan muuttoa omaan rauhaisaan kotiin. meillä on erikoinen naapuri. Se on olevinaan kaikkien ystävä mutta puhuu koko ajan pahaa toisista ihmisistä. Kuulin että meistäkin oli puhuttu pahaa yhdeltä toiselta naapurilta. Surettaa että ihmiset puhuu toisista pahaa.. Itse yritän olla hyvä naapuri ja en pahaa puhu kenestäkään ja autan aina kun voin tai osaan. Mutta minkä ihminen luonteeleen voi.. Jos on semmoin ihminen et puhuu pahaa niis sitten on. Ei semoisesta saisi pahoittaa mieltään mutta minä olen sen verran herkkä että helposti pahoitan..


Tänään ei muutenkaan ole ollut kiva päivä. menin uusiin reuma kuviin ja verikokeisiin. Ajanvaraus lapsussa vielä sanotiin et pitää olla syömättä. Kyllähän oli tuskaa kun pääsin 12 aikaa pois kun oli kauhee nälkä ;)


2 viikon päästä lääkäri sitten soittaa minulle tuloksista ja kestelemme lääkkeen aloittamisesta.


Nyt pitää mennä ohjaamaan nuo lapsukaiset nukkumatin luo. keskivikko ja koulu aamu lähestyy =D


Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on tosi ikävää sillon kun joutuu kuulemaan toisilta että on puhuttu pahaa.Harmittavaa aina kuulla tuollaista.Typerää sellainen käytös.

Meilläkin on muuten mukavanoloinen naapuri,mutta hän juoruaa toisten asioista aikalailla.Ikävämmistäkin.

Mukavaa viikkoa ihanalle Taikalle♥

Ronjatar kirjoitti...

Mukavaa viikkoa myös teille :)

S kirjoitti...

Typerä naapuri, mutta meitä on niin moneen junaan. Tää naapurisi jää käytöksellään sinne yksinäisten vaunuun.

Toivottavasti palkitsit itsesi herkuilla labran jälkeen :) turvallista koulun alkua teidän perheelle!