perjantai 20. elokuuta 2010

Viikonlopun viettoon..

Täällä aletaan pikku hiljaa valmistautumaan viikonlopun viettoon. Tämä viikonloppu onkin erinlainen kun muut viikonloput. Syy siihen on että tämä mamma saa koko viikonlopun olla kotona ihan yksinään ;) Juha lähtee tänään lasten kanssa mökille. Mukaan menee myös anoppi, mökillä jo odottaa vaari. Sunnuntaina neiti ja Anoppi tulee takasin ja pojat jää vielä pariksi päiväksi metsälle. Otettiin pojulle eskarista ensiviikolle pari päivää vapaata ja läksyt mukaan.


Kovasti on suunnitelmia mitä aijon tehdä mutta saa nyt nähdä kerkeenkö mä kaikkea etes tekemään. Pääasiassa tahdon nauttia ja hemmotella itseäni. Saa rauhassa olla. Minä viihdyn hyvin myös yksinkin. Mutta pitempi yksinäisyys varmasti alkaisi ahditamaan. Mutta parin päivän loma lapsista ja miehestä on ihan sopiva aika =D

Syksy se tekee tuloaa. Täälläkin aamulla ollut tosi Kylmä. Pian on jo Syyskuu ja pojun syttärit! Kyllä menee aika nopeasti. Loppuun kuva omenapuusta. Kuva puistosta.


Ihanaa viikoloppua kaikille!


p.s. galluppi: olen pitenpää aikonut tehdä vaatekaappi postauksen mutta en tiedä kiinostaako ketään kurkistaa mun tylsiä vaatteita. Joten komentoippa kiinsotaako kurkistaa Taikan komeroon, hih ;)


2 kommenttia:

KAHVIKISSA ¤ kirjoitti...

OIKEIN IHANAA VIIKONLOPPUA SIULLEKIN ;)
nyt pitääkin lähteä ulkoilemaan ja keräilemään vähän omppoja mitä onkin kypsynyt jo mukavasti ;)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Pistäpäs vaan vaatepostausta. ;)
Ihanaa viikonloppua, nauti kunnolla! ♥