keskiviikko 11. elokuuta 2010

Eka koulupäivä..

Tänään oli se suuri päivä kun lapset aloittivat opin tien. Neitillä alkoi ekaluokka ja poju meni eskariin. Hiukan molempia jännitti vissiin aamulla kun en kerennyt kuvaa napata ;) Pojun eskarissa tutustuttiin ja meille vanhemmille esiteltiin paikkoja. Oli nyt uudistettut paikat kun kevään oli eskari rempassa ja neitikin joutui käymään evakossa eskarin. Mukavasti oli kummankin ekapäivä mennyt ja oli ollut kivaa.


Tässä muutamia kuvia

Tälläisen repun me neidin kanssa löysimme eilen. Oltiin tyttöjen kesken ostoksilla. Oli kyllä mukavaa mutta raskasta molemmille. Ihanaa kun saa tytön kanssa laatu aikaa =D Ihana reppu mun mielestä♥


Aivan ihana Aapinen. Ihan eri lauokkaa kun meidän aikanen! Tahtoisi oman tämmöisen!


Ihania kuvia


Satuja ja loruja ja lisää ihania kuvia!


Koululainen lukemassa "läksyjä" Ei niitä vielä tullut oikeesti ;)


N niinkuin Neiti ;)


Yksi "apina" hyppäsi pöydälle ja piti napata kuva..


Pojusta meinannut millään saada hyvää kuvaa kun tahalleen näytti mutruhuulta. Piti vähän kutitella että sai naurun aikaseksi.


Tämmöinen se eka päivä koululaisilla. Nyt se arki alkaa ja joka aamu pitäisi jaksaa nousta. Kunhan seurakunnan kerhot alkaa niin alamme Aatun kanssa käymään siellä että on Aatullakin ohjelmaa.


Mukavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia kuvia:)Tätä oli oikein mukava lukea.Kiva,että eka päivä oli mennyt kummallakin kivasti.Aapinen näyttää kyllä paljon kivemmalta kuin sillon kun me oltiin koulussa:D

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanat kuvat, ihanat pienet opintien aloittajat. ♥