perjantai 16. heinäkuuta 2010

sadepäivä


Vaihteeksi sataa vettä. Ihanaa. Kyllä tuo helle jakso kestikin kauan. Huh. Sadepäivät on yleensä ihan mukavia. Mutta lasten kanssa saa joskus varautua hermojenkin hallintaan. Lasten suusta kuulee jatkuvasti ettei ole mitään tekemistä, pitäisi päästä kylään tai saada pelat yms. Huoh. Kyläilyt on ihan mukavia ja lapsillakin on pari paikkaa jossa käyvät tunnin kylässä. On siis ihan tuossa parin talon päässä ja käyvät yksin siellä. Mutta kun heti aamu 9 aikaan alkaa jo se ratkutus niin piti äidin taas laskea sataan ettei hermostu ;)


Sadepäivillä on myös mukavaa siivota. En kyllä ole mikään himosiivoaja vaan siivoan vain kun on pakko. Perjantai on sellainen päivä jolloin siivoan. haluan viikonlopuksi siistiä. Viikolla siivoan sitten aina jaksamisen ja tarpeen mukaan. Tarvetta osi varmaan vaikka joka päivä siivota jos haluaisi sellasen kiilto kodin mutta ei aina vaan jaksa ja tarte. =D


Pyykkikonekin jyllää vaihteeksi. Sain naapurilta kassin josta valita itselle vaatteita. Aikoi hävittää ne pois, loput vie kirparille. Muutaman kivan vaatteen löysinkin. Kaikki ei minun kokoa ollut mutta onneksi jotain kivaa. Piti vain heti laittaa nekin pesuun koska heillä on koiria ja Juha on niin allerginen eläinten karvoille. Saa esim alergian heti jos jollakin on karvoja vaateissaan.


Mukavaa viikonloppua kaikille! Toivostavasti ei oisi mahdottoman kuuma!

3 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Mulla vähän sama tuon siivoomisen kanssa. ;D Täällä sadellut vaan ihan vähän, mutta ilma viilentynyt mukavasti, nyt iltasella 20 astetta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun siä on sadellut.Täällä oli vaan ihan pieni kuuro tässä joku päivä,mutta tänään ilma on tuntunut pikkasen paremmalta,vaikkakin on siltikin viä tavattoman kuuma.

Kiva kun jaoit kuulumisianne:)
Lapset kyl pitkästyy joskus turhankin nopeesti;)

Mukavaa viikkoa!<3

Tansku kirjoitti...

Kyllä tuota kuumuutta on piisannut ihan tarpeeksi,täällä vähän viilentyi ilma,onneksi,ei ois muuten jaksanut mitään tehdä.:)Eilenkin satoi muutaman pisaran.:D,mutta kumminkin! Mukavaa alkavaa viikonloppua.