torstai 1. heinäkuuta 2010

Aatun hattu..

Aatu sai aivan ihanan hatun kummitädiltään. Erkoinen ja hieno hattu. Aatukin tykkäsi kovasti uudesta hatusta ja pitihän sitä uusi hattu laittaa päähän kun menimme mummin luo kyläilemään. Tuli niin ihania kuvia että pakko laittaa tännekin!Ylisuloinen ♥


Aatu näyttää mun mielestä Pikku Pietarilta! Koulussa luettiin sellaista satua ja siinä kanessa Pietarilla oli tuommoinen musta hattu päässä!Reippahasti käypi askeleet =DMeillä oli eilen kauhia ukonilma. Yöllä heräsin kun ukkonen rysähti ja alkoi satamaan kaatamalla vettä. Säikähdin ihan kauheasti! Päivällä myös ukkonen jurisi ja näin salamankin. Ei täällä ole enää ukkostanut kunnolla pitkään aikaan. Ennen pienenä aina maalla oli semmoset ukonilmat että oikeesti pelotti kun töpselit ryski ja lasit helisi. Hui. Kyllä mua vieläkin toisinaan ukkonen pelottaa. Jos oikein paha ukkonen päälle tulee.


Tänään ohjelmassa on varmaan viikonloppu siivoamista. Mun veli tulee käymään meillä. Katsotaan mitä sitten tehdään veljen kanssa. Sunnuntaina taas oisi tarkotus lähtee mökille. Luvattu ihan kauheeta hellettä Sunnuntaille että saa nähdä jaksanko minä autossa istua semmosessa helteessä. Vaikka matkaan ei mene kuin 1,5 tuntia on se kuumassa autossa kuitenkin kauheeta olla. Mutta katsomme sitten Sunnuntaina miten asian kanssa tehdään. Lapsille ostettiin uima-allas joten siellä on mukava polskia ja viilentyä jos ihan mahdottomat ilmat tulee!Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Onpa kiva lätsä!

Meillekin on luvattu viikonlopuksi ukostavaa...

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihana hattunen, ja jo vain on suloinen pieni marssija! ♥ :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa Aatu tosiaankin ylisulonen toi hattu päässään,voi että♥

Mäkin pelkään vähän ukkosta.
täälläpäin ei oo ollutkaan ukkosta pitkään aikaan.Sunnuntaina meinattiin lähtee kummipojan synttäreille.Sinne on kans aika pitkä ajo matka,et voi kyllä olla rankkaa istua autossa jos tulee kovat helteet,kuten on ainakin lupailtu.

Mutta mukavaa viikonloppua sulle!:)

Marika kirjoitti...

Ei hyvänen aika miten LOISTAVIA kuvia! :D