tiistai 20. heinäkuuta 2010

jottain taas välillä

Olenpa ollut olevinaan niin kiireinen etten ole ehtinyt blogia päivittämään. Totuus on että on ollut viime aikoina kauhea väsymys. Tiedä mikä nyt niin väsyttää. Mutta jospa se tästä taas pikku hiljaa.


Isommat lapset lähtivät Lauantaina mummin mukana Kokkolaan. Siellä meillä on yksi kesänvietto paikka jossa koitamme kerran kesässä käydä. Tarkoitus oli että menemme perässä kunhan saadaan auton osat mutta eipä niitä osia ollutkaan. Tai siis väärät osa. Voi huokaus. Nyt menee varmaan vielä monta päivää enenkuin saadaan auto kuntoon jos saadaan sittenkään. Kyllä ei mikään inhoita niin paljon kun rikkinäinen auto. höh. Nyt pitäisi sitten keksiä miten lapset haetaan takas kotiin. Mummilla jo loppuviikolla on muita suunnitelmia joten saapa nähdä. Jos ei muuta niin jomman kumman pitää mennä junalla lapset hakemaan jos ei autoa saada kuntoon. Toivottavasti auto saadaan pian kuntoon. Pian alkaa marja kausikin ja meillä oisi taas hirveesti reissua tiedossa..Tälläistä täällä kertaa. Viikon jatkoja kaikille!

2 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Meillä kanssa autoissa ollut temppuilua, yleensä aina silloin ilmenee kun on joku reissu suunnitteilla. ;) Harmillista!

Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista sulle.Joskus vaan väsyttää vaikkei ees tarkasti tiä miksi.Mua alkaa jo nää helteet väsyttämään ja sen takia varmaan koneella olokin on ollut väösyttävämpää,mutta ehkä se kans tästä sitten kun taas vähän viilenee.

Mukavaa viikkoa Taikalle!=)