torstai 8. heinäkuuta 2010

jäätelökesä!

Jäätelö kuuluu ehdottomasti kesään! Ja sitä meillä menee ja syödään urakalla. Uusia jäätelö makuja on kauppoihin tullut paljoan. Ja välillä onkin ihan vaikeuksia valita millasta jäätelöä sitä ostaisikaan. Muutaman ihanan herkullisen jäätelön olen löytänyt ja teillekin ne esittelen. Varoitus Seuraavat kuvat voi aiheuttaa armotonta jäätelön himoa =PTätä Jäätelö olen maistanut vain kerran mutta ihastuin heti. Ihanaa ja makeaa. Vaikka en tykkää Toffeejäätelöstä mutta tässä jäätelössä oleva vaahterasiirappi on ihanaa. Nam nam =PMintun ja Suklaan makuinen jäätelö. Tämä on ihanaa ja huom kevyttä =P


Ei liene yllätys että RAKASTAN suklaajäätelö yli kaiken. Kolmensuklaan jäätelö on niin hyvää kun jäätelö voi olla!Tätä uutta jäätelöä olen maistanut pari kertaa. Suosittelen. Hyvöö oli =PTässä muutamia suosikkejani. Mikä on sinun suosikki Jäätelömakusi??


Parasta jäätelöä on myös Vaniljajäätelö mansikoiden kera. Se maistuu niin kesälle♥

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nami nami.Munkin alkaa tekeen mieli=D
Onneksi ostin tänään myöskin pakkaseen lisää jäätelöitä.Tykkään ehkä eniten tavallisesta vanilja jäätelöstä sekä nougat jäätelöstä.
Toi ensimmäinen jätski paketti jonka esittelit näyttää erityisen herkulliselta=DD

Mukavia kesäpäiviä sulle Taika!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kaikki jäätelöt niin naminami! :)) Trio, Minttusuklaa, Banaanisuklaa, Toffeejätski... Hmmm. Ihan kaikki maistuu. ;D ♥

Marika kirjoitti...

Minä olen jotenkin kummallisen nirso jäätelöiden suhteen. Jo useita vuosia on suosikkini ollut mansikka-suklaa-vanilja trio. Sekä Ingmanin että Valion on hyviä - vähän vuorotellen niitä ostelen :)

Sitten vuosi tai kaksi takaperin opin tykkäämään vanilja-suklaarouhejäätelöstä, joka taitaa olla Ingmanin. Sellaisessa litran pahvipaketissa myydään - se on HYVÄÄ!

Mutta tuota trioa tulee osteltua melkein aina. Mies on sitten se joka tykkää vaikka mistä jätskeistä ja kantaa niitä kotiin, jolloin minäkin saatan maistella niitä sitten.. :)