lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi uudet kujeet ;)

Tätäkin vuotta jo kulunut 2 päivää. Uusivuosi meni rauhallisesti. Pikasesti käytiin siellä hääjuhlassa, illaksi kotiin. Lapset oli yön mummilla ja vaarilla joten oli vähän rauhallisesmpi uusivuosi. Käytiin katsomassa raketteja ulkona. Meinasi vain tuonne ulos jäätyä kun oli niin kylmä. En kyllä ymmärrä miten porukat on kaupungilla tarennut juhlia.


Eilen käytiin katsomassaq uusi Avatar elokuva! Voin suositella sitä kaikille. Minä RAKASTIN joka hetkeä tästä elokuvasta. Ja eikä kyyneleiltä vältytty ;) Joten nessupaketin kansssa kannattaa mennä katsomaan kyseinen elokuva. Tuo 3d elokuva vain oli niin kummaa katsoa ettei meinnaut mun silmät tottua ja kun on ennestään silmälasit niin painoi nenää kokoajan. Mutta katson tuon elokuvan kuhan se dvd:lle ilmaantuu uudestaan.


 


Siivosin kuusen pois. Alkoi jo varistaa neulasia. Juha kuitenkin sanoi että laitetaan vaan oikea kuusi vaikka eka meinasi että saattaa aiheuttaa allergiaa. Mutta eipä tuo näyttänyt pahemmin Juhalle allergiaa aiheuttavan. Mutta on se oikea kuusi niin sotkeva. Aatu koko ajan kuuseen koski kielloista huolimatta. ja lapsetkin kantoi milloin mitäkin kuuseen koristeeksi että ainakin meillä oli persoonallinen kuusi kun löytyi esim. muovisia sammakoita ;)


Tämä päivä mennyt aamu kaupoissa pyöriessa ja vaateita sovittaessa. Mä niin inhoon housujen ostamista. Monetkohan sovitin ennekuin osu hyvät. otin nyt merkin talteen kun oli niin istuvat että tiedän että ton merkkiset pitäsi olla sopivat ja istuvat. samoin siistimmän takin sain 39 euroalla. Aika edullinen ja nätti.


 


Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Krista kirjoitti...

Moikka Taika!Kiva tämä postauksesi!:)Teilläpä on ollut mukavaa!:),Kiva kun ostit kaupasta kivoja vaatteita ja joulunne meni hyvin!Jännännäköistä varmasti ne sammakot kuusessanne.:)Vanhemmilla on mänty vielä sisällä ja siittäkin on jo hiukan varissut neulasia,et eiköhän se pian viedä pois,mut tämä joulu ja joulun aika on ollut niin tunnelmallista!Mitäköhän kaikkea hyvää tämä uusi alkanut vuosi tuo tullessaan!:)Toivon sullekkin paljon hyviä asioita ja Mukavaa illan jatkoa ihana ystäväni!♥