tiistai 19. tammikuuta 2010

Nukkekotia metsästän..

neiti on toivonut synttärilahjaksi nukkekotia. ja oishan se äidinkin toive että saisi neiti nukkekodin joka voisi olla meidän yhteinen projekti. Kauheen tiheästi en kirppareita pääse kiertämään mutta sen kun oon käynyt niin ei mitään siellä ole näkynyt. Huutiksessakin kävin mutta ei yhtään oulussa ollut. Muuallakin oli mutta hinnat melko pilvissä. Siihen vielä parin kympin postikulut niin vastaa jo uuden hintaa.


Harmittaa ihan vietävästi kun mun vanha nukkis oli joutunut aittaan ja se oli sinne homehtnut. Itkujen itku, Tälläistähän se on. Koskaan ei voi tietää mitä joskus tarttee. Synttärit lähenee ja en varmaan saa hommattua neidille nukkista syntärilajhaksi. ehkä se sopiva jostain sitten löytyy.mene ja tiedä. Haaveilu nukkekodista siis pysyy ja jatkuu siihen asti että se toteutuu, Jos vaan osasisn niin tekisin itse mutta kun en omaa yhtään käsityötaitoja ;)Mukavaa iltaa kaikille

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nukkekoti olisi kyllä ihana tytöllesi.Luulisi,että niitä myytäisiin monissa eri lastenlelu puolilla.Mutta ne voivat olla kyllä uutena todella kalliita.

Tai ootko
esim.keltaisestapörssistä
katsellut?Onnea etsintöihin,äläkä liikaa tressaa,jos vaan pystyt.
Minä tykkään yhä tässäkin iässä nukkekodeista,vaikken sellaista omistakkaan =) Mukavaa illanjatkoa sinulle mukava Taika♥

Sari kirjoitti...

Ei sellaista ole varmaan kovin vaikea tehdä itse, osaisko sun mies tai olisko teillä lähipiirissä jotakuta? Vähän vaneria ja (kuvio)saha, nauloja, tapetinpaloja ja maalia...tai löytyisikö kirpparilta vaikka jotain sopivaa lokerikkoa tai laatikoita, johon rakentaisi huoneet? eihän niissä ole pakko olla esim. oviaukkoja. Toivottavasti saat metsästyssaalista!