maanantai 18. tammikuuta 2010

Toivekuva 1

Kuvatoiveena toivottiin että näyttäisin keittiön ja vessan. Päätin tämän toiveen ensin toteuttaa. meillä on melko pieni keittiö mutta kyllä siellä ruokaa sopii laittamaan ja silloin tällöin leipomaan =)


Ekaksi Ruokapöytä ryhmä.Keittiön puolelta kuvaa
Toiselta puolelta kuvaaMeidän keittiössä on eräs hassu ominaisuus. Hellassa ei ole nuppeja ollenkaan vaan ne on otettu irti ja laitettu lasipurkiin jemmaan. Näin ollen pikkuväki ei pääse helloja omin luvin laittamaan päälle. Toimiva keino kantsii kokeilla jos on lapsilla taipumusta semmoiseen =)


 


Myöskin vessasta tulee kuvaa. meillä on pieni kylpyhuone ja sauna. Kunto ei ole mikään huippu mutta kun ei ole rahaa rempata niin on pakko kelvata.ensin reunassa pyykkikone, vessan pönttö. Toi väli on aikas ahdas monesti. Peilikappi ja altaat ollaan uusittu viime vuonna. Suihkuseinää tai kaappia ollaan kateltu. Nyt ei ole mitään ja saa tarkkana olla ettei kaapit liikaa pääse kastumaan.


Toisella puolella on matala kaappi. Se toimi hyvin hoitopöytänä kun Aatu oli vauva. Nyt oisi tähän suunniteilla korkeempi kaappi niin saisi vara pyyhekeet ja muut tarpeet paremmin esille 


Lisää Toivekuvia saa esittää tänne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taika!
Voi miten kaunis koti teillä on.
Aivan kuin nukkekoti =)
Pidän erityisesti tuosta keittiön sivupyötien pintamateriaalista.
Mutta koko kokonaisuus on nätti.
Kiitos tästä esittelystä =)

Ihanaa myöhäisiltaa sinulle rakas Taika ja kauniita unia!