maanantai 16. toukokuuta 2011

Neuvola terveisiä:

Käytiin tänään Aatun 3 vee neuvolassa. Ihan mukavasti meni. Aatulla oli viikonloppuna vähän kuumetta ja taisi se vielä verottaa kun loppu ajasta ei enää jaksanut tehdä tehtäviä. Näppärästi kuitenkin rakennettiin torneja ja palapelejä. =D. Kehuja Aatu sai kehityksestä. Tietenkin jotkut asiat vielä kaipaa petraamista. Mutta kukapa olisi seppä syntyessään. Ja niitä mittoja. Pituutta herralla oli 97 cm. Pituuskäyrä oli lähtenyt laskuun, mutta kuitenkin vuodessa oli tullut 7 cm. No pitkähän poika oli syntyessään joten ei sitä nyt ihan jatkuvasti voi pituutta kasvaa. Kuitenkin syksyllä pituus kontrolliin ja samalla sitten katsotaan näkö kun sitä ei nyt saatu katsottua. Painoakin oli ihan mukavasti 15.8 kiloa. Ihan sopu suhtainen poika.
Aatun luonteesta voisinkiin sanoa muutaman sanasen. Aatu on meidän lapsista ihan selvästi vahva luonteisin. Kovaa tahtoa löytyy ja piiruakaan ei anneta periksi. Joka on varmasti hyvä asia. Tässä maailmassa kun saa välillä taistella omastakin paikastaan. Aatu on myös automies. Vai mitä sanotte tästä ilmeestä kun Aatu pääsi mönkiän kyytiin ;)

Kovin on mellevä ilme pojalla =D
Aatu tykkkää myös touhuta pihalla. Isompien kanssa leikitään jo esim Konkkaa ihan täyttä päätä. Kiipeillään, hypitään, potkitaan palloa. Perus pojan kujeet.

Aatu on kova äitin poika. Äitille kiukutaan, äitille tehdään kaikki temput. Äiti on se "tyhmä" Mutta äitiä rakastetaan ja pussataan kaikista eniten. ♥

Kuva aamulta neuvolan odotustilasta.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Täällä ollaan niin innoissaan suomen mestaruudesta!
Ihanaa leijonat ihanaa
-Taika-

3 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Hienoja kuulumisia kolmevuotisneuvolasta ja ihanalta pojan vesseliltä kuulostaa Aatu:) Mukavaa illan jatkoa!

Kikka kirjoitti...

Poika vaikuttaa varsinaiselta pilke silmässä kujeilevalta velikullalta!

Mukavaa kuluvaa viikkoa teille!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihana Aatu, touhukas poikanen. ♥