keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Löytöjä:

Kun ei minulla parempaakaan kerrottavaa ollut. Niin ajattelinpa esitellä viime aikojen ostoksia. Ollaan kaupoissa taas pyöritty. Ja rahaa poltettu ;)

Tälläsen ihanan topin löysin. Turkoosina tietenkin. Hih. Oli niin ihanan värinen että oli pakko ostaa. Taustalla näkyy muuten meidän uusi vaatekaappi

Neidille farkkucaprit kesäksi. Ale rekistä. Ei jäänyt paljoa hinnaksi.

Tälläsen ihanan ruukun löysin Jyskistä. Oli ihan pakko ostaa. Heti kun näin aattelin että ruusulle tämä on mitä ihanin. Aivan ihana. ja hintakaan ei ollut ees kovin paha =D
Huomenna meillä onkin jännä päivä. Pojulla on kouluun tutustuminen. Vähän jänskättää. Muutenkin tässä on saanut olla vähän apuna Juhallekin. Sen olkapää leikattiin viimein viime viikolla. Nyt ei saa 6 viikko tehdä mitään. No onneksi on kesä niin pääsee vähän helpommalla. Toivottavasti.
Mukavaa viikkoa kaikille
-Taika-

5 kommenttia:

Syysunelma kirjoitti...

Aivan ihana toppi, tosi kauniin värinenkin:) Mistä sen löysit? Tuo ruusu ja ruukku on myös mitä ihanin:) Meillä oli Aadan kouluun tutustuminen eilen ja kyllä sai taas ihmetellä, mihin tämä aika on oikein mennyt. Aurinkoista keskiviikkoillan jatkoa!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kaunis toppi. ♥
Jännänhauskaa tutustumista! :)

KAKKUKAHVI¤ kirjoitti...

HEIPPA! emma kiittää onnitteluista ;)
mukavaa loppuviikkoa siulle!miulla alkaa ens viikolla kesäloma...kivaa ;)

Keke kirjoitti...

Ihanan värinen tuo turkoosi toppi!!

Kikka kirjoitti...

Meillä tyttönen kävi alkuviikosta kouluun tutustumassa. Ai kauheeta, viimeinenkin jo kuolulainen!!!

Ihanan värinen toppi, varmaan kaunis ruskettunutta ihoa vasten.