tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesää odotelessa!

Kohta sitä ollaan kesän kynnyksellä. Ihanaa ja toisaalta kamalaa. 9 kuukautta työmaalla on mennyt niin nopeasti. Taitaapa itkukin viimesellä viikolla tulla niin ihania lapsia ollut joden kanssa saanut tutustua. Niin kuin "vara äiti" ;) Mutta onhan se ihanaa kun on pitkä kesäloma edessä. Niin lapilla kuin meilläkin. Työhommat siis loppuu tältä erää ja uutta työtä sitten syksyksi katsella. Jos vaikka sattusi samaa hommaa päsemään tekemään.

Vuosiakin juhlittiin kun pikku herra tai ei enää niin pienikään täytty huimat 5 vuotta vappu-aattona. On se jo iso mies. Ja muutaman vuoden kulutta koululainen. Hurjaa. Muutama kaveri kävi viikonloppuna synttäreitä juhlimassa. Niin oli kova hulina ettei synttärisankarista ennättänyt kuvia räpsiä =D 

Kiireitä aina ollut ja en oikein ole tiennyt mitä tänne kirjottelee. Kesälläkin varmaan ei paljon ehdi päivittelemään kuulumisia. Muutenkin meillä niin hitaaksi mennyt tuo netti että kuvia ei jaksa millään ladata kun menee niin kauan. Jospa tuo korjaantuisi niin saisi laittaa ainakin kesäsiä kuvia reisuilta yms.


Ihanaa Toukokuuta kaikille! ja palailaan taas =D

-Taika-
 

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukava kuulla siusta. Oonkin aatellut että siulla kanssa aika kiireistä ollut uudenlainen arki. :) Aurinkoista kesän ootosta! ♥

mummeli kirjoitti...

Toivottavasti kesästä tulee mukava, lapsilla ainkin on hauskaa kun ei ole koulua. Toivotaan, että työsi jatkuu syksyllä koska olet pitänyt siitä. On kiva, jos on työ jossa viihtyy.