maanantai 12. huhtikuuta 2010

Oltiin mökillä

Käväistiin pitkästä aikaa mökillä. Pidettiin vähän pidennetty viikonloppu ja neidille otettiin eskarista vapaata. Oli oikein mukavaa. Vaikkakin aika märkäähän siellä oli. Lapsilla oli lystiä kun sai lumessa melskata. Seuraavan kerran kun mökille mennään onkin varmaan jo kaikki lumet sulanut. Ja onkin kivempi olla kun ei tarte pelätä että vaatteet kastuu. Tässä jotain kuvia reisustamme.Lunta oli aika reilusti vielä. Oisiko jotain puoli metriä vielä. Mutta kovasti se suli meidänkin olon aikana joka päivä.Tälläistä pikku puuhastelua. Eli lumen lunotia piti harrastaa. Autolle paikkaa.. hih..Jotain neiti rakenteli löytämistään puu palasita. Mökillä sitä keksii leluja vaikka mistä ;)


Aatu taas omiaan touhuaa niinkuin yleensäLumihevonen. Neidin käsialaaUlkona oli mukavaa syödä. maistui oikein makealle.. Ainakin Aatun ilmeestä päätellen ;)Tässä muutamia kuvia. Nyt taas arki alkanut ja pyykki kone laulaa.. Sitä pyykkiä tuntuu tulevan ihan älyttömästi aina reisussa.. huh..


Ihana aurinkoinen päivä.

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Mökillä varmasti riittää mukavaa tekemistä ja ainahan ruoka ulksalla maistuu makialle. ;)) Ihanaa uutta viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Teillä näyttää olleen erittäin kivaa.
Kuvat ovat ihania!:)Aurinkoista uutta viikkoa♥

Tansku kirjoitti...

Hyviä kuvia mökiltä ja lapset saavat nauttia elämästä siellä.Mukavaa viikonloppua teille!

S kirjoitti...

Periytyykö nuo lumihevosten rakentelut? :)

Krista kirjoitti...

Hei TaikA!;Kiva reissu teillä viikonloppuna:),Kivoja kuvia ja lapsetkin varmasti viihtyivät siä:):),Tuun pitkästä aikaa kommentoimaan,olin kauan kipeänä,mut nyt taas terve.,Ihana postaus!:)Mukavaa viikonloppua ihana ystäväni Taika!♥