sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Niin kaunis on hiljaisuus...

Kaija Koo laulaa hiljaisuudesta. Kaunis laulu.


Syy miksi tätä laulua nyt kuuntelen on se että pitkästä pitkästä aikaa saan kuunnella hiljasuutta. Suurperheessä hiljasista hetkistä juuri koskaan saa nauttia. Nyt minulla on siihen tilaisuus. Juha lähti pojun ja Aatun kanssa vaarin kaveriksi mökille. Hiukan äitiä jännittää kuinka se Aatu ilman äitiä menee miesten kanssa. Neiti jäi äidin kaveriksi. Mukavasti on tämä iltapäivä mennyt =D Ja päivsin saa äiti olla ihan itsekseen kun neiti on eskarissa. No ei taida äitillä tekemisen puutetta olla. Mutta ihanaa kun saa rauhassa olla eikä kukaan ole jaloissa pyörimässä. Yksinäisyys on ihanaa ja sitä nauttii jos joskus saa olla just niinkuin haluaa ekä tarvitse toisia huomioida. Se taas ei tarkoita ettei rakastaisi perhettään. Kyllä rakastan. ja en kauan erossa rakkaistanikaan halua olla. Ensimmäinen yö varmaan menee ihmetelessä kun ei Aatun itkua kuulu. Mutta eiköhän äiti totu ja saa nukkua jo seuraavana yönä hyvin ;)


Ihana päivä tänään kun aurinkoi paistoi. Kesää kohti kuljetaan.


Ihanaa viikkoa kaikille♥

5 kommenttia:

KAHVIKISSA ;) kirjoitti...

IHANA AURINKOINEN PÄIVÄ OLIKIN TÄNÄÄN ;)
ja on tosi ihanaa välillä olla yksikseenkin ;)
aurinkoista alkavaa viikkoa!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Onhan se mukavaa olla välillä yksikseen, tuo laulu on muuten ihana.<3 :) Nautipas hiljaisista hetkistä. Ihanaa viikkoa! :)

S kirjoitti...

Oi, oikein iloista ja nautinnollisen hiljaista viikkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet nämä rauhalliset hiljaiset hetket kyllä ansainnutkin.Jaksaa taas sitten paremmin kun saa olla välillä ihan itekseen.Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!<3

Maija kirjoitti...

Hiljaisuus on joskus kyllä hyväksi.Nauti hetkistä,tee asioita mistä tykkäät.Kyllä ne kotityöt voi odottaa.
Mukavaa alkanutta viikkoa.