tiistai 27. huhtikuuta 2010

Aarinko paistaa ja vettä sattaa...

Kesästä vaan ei oo tietoakaan eikä liiemmin siitä auringostakaan. Kylmää kyytiä oli kun kävin aamulla pyöräilemässä. Voi hurja kun loppu viikolla on jo vappu. Ei mahda ilma lämmetä siihen mitä kaksi viimeisintä vappua on ollut. 2 vuotta sitten vappuna oli ihan helle kun Aatun kanssa laitokselta tultiin ja viime vuonnakin oli varsin lämmin vappu. Mutta nyt ei taida tulla niin lämmin. Mutta paistaisi ees aurinko eikä sataisi räntää niin kuin nyt. Perjantaina pikku Aatu herralle tosiaan ikää tulee 2-vuotta. Juhlitaan viikonloppuna sitten omalla porukalla. Kunhan eka sieltä mökiltä kotiutuuvat. Oudon on ollut hiljasta. Mutta ei tuo oo haitannut. ;)

Oli tarkotus että oltaisiin neidin kanssa menty pyörillä iltapäivällä mummille tekemään ruoka kun tulee töistä mutta sen verta huono ilma että ei mahdeta mennä tänään. Jos huomenna sitten joparemmat ilmat. Mummilaan on matkaa 5 kilsaa joten eiköhän neiti jaksa polkea kun hissukseen poljetaan. Eskarissa neidillä on perjantaina naamiaiset ja nyt kuumeisesti mietitään sinne asua. Saas nähdä mithin päätöseen se meidän prinsessa tulee =D Ihania nuo naamiasiset. Harmi vaan kun Juha vei kameran mukanaan niin ei oo nyt sitten kameraa ollenkaan eikä saa neidistä kuvaa.

Jahas. Hommat kutsuu.. Ei passaa liian kauna koneella istua ;)

Kaikille mukavaa viikkoa


3 kommenttia:

S kirjoitti...

no joko äipällä on Aatua ikävä? :) mitä te keksitte naamiaisasuksi? hauskaa vappua!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Varmasti keksii tekemistä kun saa rauhassa oleilla. ;)) Kivalta kuulostaa naamiaiset. Mukavaa vapun ootosta!<3

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa varmasti nuo tuollaiset naamiaiset.On ollut kyllä varmaan vähän erikoista kun mies ja pojat eivät ole kotona,mutta olette saaneet nytten sitten laatuaikaa "tyttöjen kesken";)

Aatulle jo onnittelut valmiiksi!<3