perjantai 13. marraskuuta 2009

Hyvää viikonlopppua..

Aatulle käytiin tänään ottamassa sikarokote. samalla annettiin myös kausilenssurokote. Hyvä juttu. Ensiviikolla vielä tehosterokote ja sitten ei vissiin enään anneta muuta. Olin ovelana hyvissä ajoin liikkeellä ja päästiin melkein heti sisään. Inhoan turhaa odottelua. Pikkusen Aatu itki mutta unohti kyllä heti kun oli ohi. Mentiin takasin aulaan ja rauhassa oltiin ja syötiin evästä. Piti varata eväät mukaan kun olimme bussilla ja ei tiennyt kauanko menee. Vielä oisi nuo isommat lapset rokottamatta. Ja Juhakin saisi mennä pian rokotukseen kun kuuluu riskiryhmään astman takia. vaan ei tuota kiinnosta.. itse en kuulu mihinkään riskiryhmään kun en käytä mitään sydänlääkkeitä. Normaali sydän vika ei vissiin kuulu riski ryhmään. Mutta pitää vielä noita juttuja katella. On niin paljon tuota tietoa ettei perässä tahdo oikein pysyä.

Viikonloppuna pitää saada itsestä sen verran irti että laitan joulu verhot ainakin keittiöön ja lasten huoneeseen. kumma kun mulla ei oo joulu fiilistä vielä yhtään.. nyyh.. Rakastan joulua mutta joka joulu sama juttu se on ohi ja pieni pettymys että tässäkö se taas oli.. Olemme viettäneet nyt joulua Juhan vanhemmilla. Ollut ihan hyvä ratkaisu. Ei tarvitse itse ressata ruuista ja muista. Lapset viihtyy ja toinen toistamme autamme ruuan teossa. Mukavaa yhdessä oloa siis ♥ Miten teillä juhlitaan joulua?

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taika!
Oli varmaan kova paikka pikku Aatulle,mutta selvisi sitten kuitenkin hyvin.Mun siskon tyttö Salla 6.vuotta ei kerennyt meneen viä rokotteelle,kun hänelle on noussut korkea kuume.Toivottavasti se ei olisi sikainffulenssaa.

Itsekkin otin vasta esille jouluverhoja.Kortteja enemmänkin tehnyt oon.Monina vuosina jouluvalmistelut mullakin tahtoneet mennä aika myöhäiseksi,vaikka rakastan kovasti joulua.

Menemme anoppilaan jouluksi.Joka toinen joulu taas mun perheeni luokse Nokialle.Saa nähdä miten sitten kun lapsia saadaan,niin tehdään:)!

Hyvää viikonlopun jatkoa!!