maanantai 16. marraskuuta 2009

Tiistain toivotukset.

Uusi viikkon lähtenyt taas vauhdilla eteenpäin. Mihin se eilinenkin päivä katosi?? Tällä viikolla neidillä onkin aikasempi eskaripäivä kun on uimakoulu viikko. Neiti oli kovasti tykännyt uida. Olivat harjotelleet kaikkea ja totuteltu veteen. Meillä ei lapset vielä osaa uida kovin hyvin. Mutta eiköhän neiti pian opi ihan oikeesti uimaan. Nämä aikaset heräämiset vaan vähän harmittaa. tai siis joo kyllähän meillä aikasin herätään. Joskus jo ennen 7 lapset herää. vaan tällä viikolla uni maistusi kun pitäsi aikasin herätä.. heh. Aina sama juttu

Täällä kaikki lumetkin on salunut pois. Saapa nähdä milloinka saa taas lunta ja pysyvästi. Tää märkyys on kyllä kurjaa. Lapsetkin eilen oli ihan märkiä kun kävivät ulkona. Äitiä ei tietty voitu uskoa kun kielsin ettei itseä saa kastella ja lätäköihin mennä. Mikähän kumma siinä on että ne lätäköt aina vaan kiehtoo ;) Ei voi oikein jouluvakojakaan laittaa kun ei ole kunta. Saisi kyllä jo pian tulla.

Mukavaa tiistai päivää kaikille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin aika on mennyt kyllä tosi nopeesti.Ihmeellistä,että lapset saavat iloa niin pienistä asioista kuten lätäköihin pomppimisesta,eivätkä sitten millään uskoisi kieltöa,ettei saa;).
On kyllä aika hämärää ilman lunta.
Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle ja kiitos kun olet ystäväni!♥

Lapsesi ovat hyvin suloisen näköisiä.Saataispa mekin jo oma lapsi...