maanantai 5. lokakuuta 2009

Luminen uusi viikko

Aamulla oli yllätys kova kun oli satanut yöllä paljon lunta/räntää. Paikoin näyttäisi lunta olevan reilustikkin. No nämä lumethan ei kaaan kestä. Sen tosi asian jouduin lapsillekin aamulla kertomaan kun olivat lumesta innoissaa. Kysyttiin heti onko nyt talvi ja onko kohta jo Joulu ? No talvi nyt ei niinkään ihan vielä tuu ja Jouluunkin on nyt hyvästi vielä aikaa. Tässä vielä kuva aamulta

Neidillä oli tänään eskarissa ulkoilu päivä. Saapa nähdä onko ne siellä kuinka kastuneet. Märkä lumi on todella ikävää kun joka paikka kastuu. Lumet varmaan sulaa jo huomiseksi pois elle uutta koko ajan tule lisää. Meillä ei oo ees talvirenkaita autossa ja renkaatkin on kaukana. saapas nähdä milloin päästään ne rankaat hakemaan. parempaa keliä ainakin pitää ensin odottaa.

Viikonloppu meni taas vauhdilla. Ohjelamssa oli talvivaatteiden metsästys. Olen onnistunut lasten puvut laittaa niin hyvään jemmaan enkä sitten muista että mihin =) joo alkava dementtia näköjään vaivaa.. hih.. Jossainhan ne on mutta missä. Eiköhän ne vielä löytyne. Sai muutenkin katsoa mitä ottaa esille ja mitä laittaa takasin varasoon. kaikea on kerääntynyt isot määrät ja osasta sais jo pikku hiljaa päästä eroon. laittaa keirtoon eteenpäin. Varsinkin vauvan nutut ja muut.. Niille ei ole käyttöä enää..

Loppuun laitan hassun kuvan. Pikku isännät nukkuu isin vieressä sohvalla ;) Mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Ronja kirjoitti...

IHANAA - LUNTA :) :) :) TULISPA MEILLEKIN ÄKKIÄ !