keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Taas on mennyt tämä syysloma viikko niin nopeasti ettei ole koneelle paljon ehtinyt. Ollaan oltu paljon tuolla Juhan porukoilla. Päivät ne menee vaan niin nopeaa että illalla havahtuu että mitäs sitä tänään tulikaan tehtyä =P

Tänään on Aatun 1,5 vuotis neuvola. Saapa nähdä mitä mittoja pojulla jo on. Kovasti ainakin on kasvanut ja kehittynyt todella paljon viime aikoina. Samalla on Pojun 5 vuotis lääkäri aika. Aamu on mennyt siivoillessa ja pakatessa. Huomenna lähdemme miun kotipuoleen käymään. Lauantaina oisi juhlat tedossa. Minun mummini täyttää 80 vuotta♥ Sukulaisia kokoontuu yhteen, ei mitään isoja juhlia ole vissiin mutta mukava nähdä. Toivottavasti näkisin myös serkujani. En ole osaa nähnyt sitten omien häideni =)

Ostin yksi päivä aina ihanan syksy istutuksen. laitoin sen ampeliin roikkumaan. On etes jotain kivaa koristetta. Tämä viikko onkin viimeinen kesä aikaa ja sunnuntaina taas siirrytään talviaikaan. Ei tuo kellojen siirtely oo mun juttu mutta kai siinä jotain on ideaa kun niitä kerta pitää aina siirellä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavaa Viikonloppu kaikille!!

Ei kommentteja: