keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Lokakuu

Kirjottelin tännen eilen pitkän postauksen mutta joku vika tuli kun kaikki teksti meni yhteen pötköön enkä saanut sitä millään korjattua. Harmittaa kun puolen tunnin kirjotus menikin ihan hukkaan. Tätä nykyaikaa...

Täällä yskä jatkuu. Yskä siirtynyt lapsiin. neiti sen verran aamulla yski ja oli lämmin joten päätin että saajäädä kotiin lepäämään. parempi olla kotona kun tuolla ulkona kylmässä. Eilenkin oli isommat lapset tehneet pahojaan kun olivat menneet itsensä kastelemaan lätäköissä. passitus sisälle ja ei enää ulos loppu iltana. Alkaakin nyt tulla jo aika hämärää aikasin. Kohta sitä ei enää uskalla lenkille enää iltasin mennä. Pitää käydä sitten aina päivisin niin ei tarte illalla itseään pakottaa pimeeseen ;) Vaikka nyt on vähän huonosti jaksanut käydä lenkilläkin niin paino on onneksi pysynyt kurissa. Nyt oisi 20 kiloa mennyt rikki =D Pitää varmaan ostaa uusi talvitakki, entinen sen verran iso ettei ole oikein mukavaa isossa takissa oleilla ;) Vielä jokusen kilon jos saisin niin samoissa luvuissa aletaan olemaan kuin 10 vuotta sitten. Kyllä se on ihana tunne kun vanhat vaatteet sopii päälle, hih.

Eipä täällä kummempaa tällä erää. Jospa tuon yskän saisi paranneltua viikonlopuun menessä. Lämmintä pitää juottaa noille lapillekkin. Onneksi lämmin kaakao on hyvää ja äitikin sitä aina välillä hörppää. Mukavaa Lokakuun alkua kaikille!

2 kommenttia:

Pink Links kirjoitti...

On kiva lukea sinun elämän läheisiä ajatuksiasi:)

Onnittelut painon pudotuksesta!

Terveyttä ja iloa koko perheelle!

Pink Links kirjoitti...

Ai niin! Riemastuttavan ihana kuva:)