perjantai 25. syyskuuta 2009

viikonloppu edessä..

Se olisi taas viikonloppu edessä. Tänään olikin varsin kylmä aamu. Hurr. Pkkasta oli pikkusen kun neidin eskleriin aamulla vein. Kai se on nyt siihen tuudittauduttava että se talvi kohta tulee kun Lokakuukin ensiviikolla jo alkaa. Mutta siihen varmaan vielä tovi menee että lunta saadaan. Puissa sen verran vielä lehtiä kuitenkin on.

Tänään onkin siivouspäivä. Minulla Perjantai pyhitetään yleensä siivoamiseen niin saa viikonlopun olla vähän rennommin. No tosia asiahan on että ei se siivoaminen koskaan tässä perheessä lopu. Mutta jos nyt huomattavasti vähenisi ;)

Viikonloppuna jos hyvin käy oisi tarkotus Juhan kanssa käydä jossain kaksin. Maanantaina tulee meille hääpäiviä taas lisää joten viikonloppuna oisi kiva sitä jotenkin juhlistaa. Mitään tarkkoja suunnitelmia ei olla vielä tehty mutta jos nyt jotain kivaa ees kekskittäisiin =) Oiski kiva käydä elokuvissa mutta pitää nyt katsoa raskiiko sitä mennä. Kaikki on kallista nykyään ja pienellä tulolla ei paljon juhlita. No ikinä en oo mitään kummosta olltu vailla. Kunahn toinen jotenkin muistaa se riittää. Kertoo vaikka tykkäävänsä ja arvotaa niin se riittää ♥

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

1 kommentti:

Pink Links kirjoitti...

Sinulla on elämän arvot kohdallaan:)

Ihanaa viikonloppua sinulle ja miehellesi ja onnittelut etukäteen ♥♥