torstai 2. kesäkuuta 2011

Oi ihana Kesäkuu ♥

Se olisi vissiin virasllisesti Kesä kun kesäkuussa jo ollaan. Ihan hirmu kesäset ei  ilmat täällä ole mutta ei onneksi tänään niin kylmä päivä kun eilen.
Tänään on tullut urakalla istutettua kukkia. Kitkenytkin olen,kunnes selkä sanoi että nyt emäntä lopetappa tuo kyykkiminen ;) No jatketaan taas joku toinen päivä.
Citymarketissa oli aivan ihania Kalloja ja maksoi vain 2,50 euroa kpl. No tietenkin piti heti ostaa. Valkosen ekan mietin mutta kun tämän näin niin heti ihastuin. Aivan hurmaava väri. Ei ole ennen minulla Kallaa ollut et saapa nähdä ossaanko hoitaa.

Mutta sievä se on..
Juha osti minulle hoitopalkkion joku aika sitten. Tänään ostin valkoiset Lobeliat juurelle. Ihan kivan näköinen vaikka Begonia ei kuulu mun suosikki kukkiin. Mutta kun toinen rakkaudella ostaa niin eipä siinä auta valiittaakkaan. Muuten ei enää kukkia tuoda, hih ;)

Tumma pajuruukku sai taas uuden kukan ja orvokit siirtyi muualle. Löysin ihanan valkoisen Rautayrtin ja se sopikin oikein mainiosti oven pieleen.

Ja amppeli senkun komistuu vaan koko ajan =D

Olipahan kukkapenkissäkin jo kukkia auennut. Ensimmäinen joka vuonna joka kukkii on Kevätvuohenjuuri. Ihanat  keltaiset kukat.

Ihan hassua kun keskelle viikolle sattuu pyhäpäivä. Menee viikonpäivissä ihan sekaisin. Poju lähtikin tänään jo mummin ja papan kanssa mökille etukäteen. Me Lauantaina sitten tullaan perässä kun neiti saa todistuksen ja alkaa neidin kesäloma ♥
Ihanaa loppu viikkoa kaikille
-Taika-

7 kommenttia:

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Ihanaa kukkaloistoa!:) Minä haikeudella katselen teidän muiden kesäkukkaostoksia, toivottavasti pian jaksan mennä itsekin ostoksille:)

Taika kirjoitti...

Syysunelma/ Heidi:
Kiitos kovasti. Ja toivottavsti pian pääset itsekkin ostamaan kukkia ♥

Marjo kirjoitti...

Oi ihania j aterapeuttisia kuvia.Kiitos kun aina jaksat käydä blogissani, oot ihana ja piristävä!Aurinkoista helatorstaita Pohjanmaalta!

Hanna kirjoitti...

Kaunista kukkamerta kerrassaan. ♥ Täälläkin vähän kyykistelty kitkien ja istutellen. ;)

Ihanaa kesäkuuta!

Viola kirjoitti...

upean värisiä kukkia! täällä helsingissä oli keskiviikkona ihan mielettömän lämmin, varmaankin yli +20°C
mukavaa viikonloppua!

Luna

Suffeli kuvailee kirjoitti...

OI IHANAA VIIKONLOPPUA MYÖS TEILLE ;)
nautitaan kesästä ja kärpäsistä..hih!ihania kukkia!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniita kukkia!Oikein ihanaa kesää sulle ja koko perheelle!=)