maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kotosalla taas..

Täällä on reissuttu taas urakalla ja ei ole juuri ehtinyt päivityksiä tekemään. Ihanaa olla taas kotona, kyllä se on se paras paikka mitä voi vain olla =D
Mökillä tosiaan oltiin. Lämmintäkin riitti. Monena päivänä paukku varjossakin + 30 astetta ja menasi olla todella tukalaa. Tulipahan kerrankin ajoissa heitettyä talviturkkikin kun oli niin  hiostava olo. Minä kun en uskalla monesti mennä uimaan kun vasta heinäkuussa. Mutta nyt tehtiin poikkeus tähänkin sääntöön.Ja oli peräti lämmintä vettäkin ;) Mökillä aika meni nopeasti. Ainut huonopuoli kuumuuden lisäki oli sitten ötökät. Ja niitä riitti. Ihan riesaksi asti. Ja niitä oli paljon, enemmän kun koskaan ennen. Toivottavasti seuraavaan kertaan oisi kaikki öttiäiset vähentynyt..
Tänään tehtiin vähän shoppailua kotiin tulon kunniaksi. Ennen reissuun lähtöä jo oltaisiin ostettu mutta liikeeseen tulikin vasta tällä viikolla. Ja heti oli mentävä ostamaan. ja hyvä kun mentiin, ois voinut jäädä vaikka ilman. Ja tälläset ihanuudet siis ostin.

Avi-motion kengät. Ja voin sanoo että ikuna ei oo ollut näin hyviä kenkiä jalassa. Aivan ylihyvät kengät. Normaalisiti näistä saisi pulittaa 129e mutta nyt prismassa s-etukortilla sai nämä kengät 39 euron hintaan. Itselle valisin vaaleat, joissa pinkkiä. Oli niin söpöt. Nyt vaan täytyy opetella näillä kävelemään, aluksi meinaan on tuon tasapainon kanssan vähän hakusessa mutta kyllä se siitä. Mutta varmasti mun jaloille ja selälle tekee nämä kengät hyvää..
Tällästä taas tällä kertaa..
Ihanaa viikkoa kaikille
-Taika-

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanat kelit on olleet. Nyt hieman viileni, mutta mukavaa vaihtelua. :)

Iloista viikkoa!

Kikka kirjoitti...

Mä olen noita "keinukenkiä" itselleni haaveillut.

Onpa hyvä etutarjous!! Miten multa mennyt ihan ohi!!!

Susanne kirjoitti...

Ihanat kengät ja todella edulliseen hintaan.
Helteet meni täällä ohi ja nyt on vain 13°C lämmintä. Mutta ihanan raikas keli siellä on.
Toivottavasti ne ötökät ei palaa. Täälläkin niistä saimme ihan tapeeksemme.
Mukavaa loppuviikkoa!

Auli kirjoitti...

Olipas edulliset kengät. Pitää varmaan poiketa täällä katsomaan niitä Prismasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kengät!Oikein ihanaa viikonloppua Taikalle.:)