maanantai 18. lokakuuta 2010

Maanantai.. Taas..

Kuin kumassa taas on Maanantai. Justhan oli Torstai ja perjantai.. Mihin ihmeeseen tää aika menee??


Vielä tämä viikko niin lapsilla alkaa perjantaina sitten syysloma. Kiva♥ Loma suunnitelmia meillä on sen verran että perjantaina lähdetään mökille ja sitten ensiviikolla loppuviikosta käydään mun kotopuolessa. Siellä loma on eri aikaan kun meillä joten joutuu vähän miettimään tätä menemistä ja tulemista aina =D


Viikonloppukin meni vauhdilla. Käytiin Juhan kanssa kahdestaan kaupungilla kävelemässä ja sitten uimassa uimahallissa. Sen jälkeen kotona katsottiin elokuva. Sai katsoa rauhassa leffaa niin mikä sen parempaa. Lapset haettiin illalla sitten kotiin. Mukavaa oli hengähtää pari tuntia kahdestaan. Liian nopeasti vain tuppaa tuo viikonloppu vierähtää ja arkinennen aherrus taas alkaa.


Juha lähti tänään jo ennakkoon mökille Aatun ja papan kanssa. Jäätiin siis isompien kanssa keskenään. Saa äitikin pari tuntia päivisin olla yksin kun lapset koulussa ja eskarissa. No ohjelmaa kyllä on. Huomenna meen oyssiin hermorata tutkimuksiin. Saas nähdä sattuuko se tutkimus. Kuulema se antaa jotain pikkusia sähköiskuja.. iiks. Vähän jännittää. Keskiviikkona on kipporvaaran yhdistyksen kokous eli tupper wara kutsut. Muutamia vieraita on ainakin tulossa että eiköhän saada ihan kivat kutsut.


Tätä ainaista tuuria. Oisin ottanut kuvia mun ruukku istutuksista ja kyntilästä ulkona. Niin eiköhän parempi kamera ole Juhalla ja tuosta huonommastakin oli akku loppunut.. heh. No akku lataukseen ja huomenna paremalla onnella sitten. Sain terassinkin siivottua ja tulipa hyvä mieli.


OIkein ihanaa alkavaa viikko kaikille Rakkaat lukiani ♥


-Taika-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas kerran mukava lukea sun kirjotuksiasi.Kiva kun kerrot teiän elämästänne.

Taika rakas tsemppiä huomiseen tutkimukseen.Eiköhän se mene ihan hyvin♥

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Toivottavasti tutkimus meni hyvin! :)

Tansku kirjoitti...

Kyllä kivaa lukea näitä sinun tarinoitasi elämästäsi ja perheestäsi,ihan tähän jää koukkuun,kun lukee:D.Voi toivottavasti ei sattunut tutkimus:)Mukavaa keskiviikkoa sinulle ja tsemppiä!