torstai 7. lokakuuta 2010

'Äiti on vähän väsynyt'

Joskus jossain näin sellaisen t-paidan jossa luki Äiti on vähän väsynyt! Sellainen voisi olla meille nyt todella tarpeen. Väsymys on valtava ja kauhea tällä hetkellä. Kun koko ajan on huono olo ja etoo ei ole kivaa yhtään. Tämän aamun kruunasi aivan järisyttävä päänsärky ja jäsen kipu. Ei kiva ei.. Onneksi pahin pää kipu meni ohitse kun lepäilin meidän sängyllä Aatun leikkiessä autoilla meidän sängyllä. Tulee vaan joskus podettua huonoa omatuntoa kun ei jaksa aina kaikkea ja kämppä on kuin pommin jäliltä mutta joskus pitää vain ajatella itseään enemmän. Tuo huono olo on toisaan jatkunut jo pian 2 viikkoa. Syy siihen on lääkkeeen annostuksen nosto. Soittivat perjantaina Reumapolilta ja oli mun jotkut arvot laskenut ja niitä nyt seurataan kovasti ettei liikaa laske. Kuulema kehon pitäsi tottua lääkkeen nostoon parissa viikossa mutta jos tuntuu pahalta niin lääkkeen annostuksen laskusta pitää sitten keskustella. Jospa tää olo tästä ajan kanssa helpottuu.

Kauhean kylmät on ollut jo ilmat. ja ihan tosissaan palelen. Meillä ei ole vielä laitettu lämpöjä pattereihin joten saa illalla aina kaivella lämmintä päälle. Toisaalta jo odottaa että sitä lunta tulisi mutta taas se kylmät ilmat hirvittää. varsinkaan en kauheista pakkasista tykkää ollenkaan!

Tälläinen pika postaus taas tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ikävä kuulla että sinulle on tuollaista pahaa oloa tullut. :( Jaksamisia ja toivottavasti pian parempaan päin! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä äitikin saa olla välillä väsynyt ja se on toisarvoista vaikkei kotona kaikki aina oliskaan ihan tiptop.Mielummin asutun näköstä.Hyvä,että kuuntelet itseäsikin.Toivottavasti olosi olisi pian parempi!Jaksamista sulle♥

Ihanaa viikonlopunalkua ihanalle Taikalle!