sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Aurinkoinen viikonloppua!

Kyllä on ollut ihana viikonloppua. Aurinko on paistanut ja on muutenkin ollut aika keväinen tunnelma. Vaikka ei siellä vielä kuitenkaan lämmin ole. Sen kävin toteamassa äskön kun lenkillä Aatun kanssa kävin.

On mennyt tämä viikko ettei ole pahemmin ehtinyt tänne kuulumisia päivitellä. Syy siihen oli harvinainen vieras joka oli ilonamme parisen päivää. Siskoni oli kylässä ja olihan mukavaa että siskokin pääsi meillä käymään =D

Käytiin siskon kanssa kaupungilla ostoksilla. Ekaksi käytiin kirpputorilla. Itse en kovin usein käy koska minulle ei juurikaan mitään sopivaa sieltä löydy. Alemmuus kompleksi siellä tulee kun kaikki vaatteet oli järestään 34-38 kokoa. Nyt ei mitään muutakaan kivaa tarttunut matkaan. Sisko löysin dvd:n ja jotain pientä mukavaa. Jatkettiin matkaa Anttilan keksusvaraston tyhjennykseen. Siellähän oli tavaraa ja ihmisä. Sain kutienkin kauan etsimän neulepuseron edullisesti ja vielä sen värisenä kun olen etsinyt. Joten ei ihan hukka reissu kuitenkaan ;) Mulle tuo kaupassa käynti tuntuu aina jaloissa. En ymmärrä kuinka jotkut jaksaa soppailla vaikka joka viikkoa. No jos ois lompsassa rahaa niin kai sitä voisikin vaikka joka viikko käydä ostoksillakin, hih.

Nyt olen aloittanut pitämään ruokapäiväkirjaa. Kauan miettinyt sen aloittamista. Katsotaan kauanko jaksan kirjata syömiseni yläs. Samalla kirjoitan yläs lenkin keston. Nythän nään vaan lenkkikalenterista milloin olen käynyt mutta en kestoa. Pari kertaa olen tällä viikolla käynyt tunnin lekillä ja muuten sellanen reilun puolen tunnin lenkkejä tehnyt. Ihan tyytyväinen olen tähän viikkoon. Pysyisi vain nämä ilmat hyvänä niin jaksaa paremmin käydä lenkillä.

Oikein ihaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuva!Kyllä tää kevät on kivaa aikaa kun aurinko paistaa.Tosin tänään siä oli aika kylmä ilma.Munkin on ollut vaikea saada lähdettyä lenkkeilemään,
mutta valokuvauksen myötä se on alkanut vähän enempi kiinnostamaan.Kameran kanssa siis sujuu paremmin=)Hih.

Mukavaa sunnuntai-iltaa,Taikalle<3

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Nyt on tosiaan ihanasti alkanut kevätaurinko paistamaan, ja ilmat on olleet hyvät ulkoiluun. :) Mukavaa kun sait siskosi kylään. ;)

Iloista sunnuntaita! :)

S kirjoitti...

Tsemppiä ruokapäiväkirjaan, mulla ainakin loppuu sellaisten pito, öö, noin kahden päivän jälkeen...lenkkeilyä pidän silmässä värittämällä ruutupaperilta aina yhden ruudun, kun on tullut (yhteensä) puolen tunnin lenkki :)

Krista kirjoitti...

Ihana kuva!,Kiva kun siskosi kävi kylässä,oLi varmasti tosi hauskaa:),Kiva kun löysit neulepuseron!:),Ulkona on tääläkin viä aika viileää,Toivottavasti pian tulis jo lämpimät ilmat,niin munkin tulisi enemmän ulkoiltua!:),Ihana postaus sulla!:),Mukavaa alkanutta viikkoa!:)Olet ihana ystäväni!♥