lauantai 20. maaliskuuta 2010

Onkos tullut joulu??

Eilen kyllä piti kysyä että tulikos meille Joulu taas tai ennakkoon ;) Juha oli yhdessä liikeessä jossa mekin jo alku viikolla oltiin ostamassa kaiken näköistä. Silloin allennukset oli vain - 60 % joka sekin on hyvä. Mutta eilen kaikki oli laitettu jo - 80% alennukseen. Tavarat suorastaan vietiin käsitä. Juha kun mulle soitti ja kysyi että otanko niin hyvä kun oli jäänyt kun puhelun lopetti. Mutta jäipä meidänkin lapsille leluja. Näin paljon isi siis osteli eilen.

2 isoa vesitykkiä, 3 suklaakalenteria, 2 pakettia pikku legoja, piirto nalle, agentti pyssyjä 2. Kuvassa vaan yksi kun laitoin yhden heti jemmaan ootamaan yksiä synttäreitä =) Aatulle oli betoni auto ja mylly, neitille joku muoti nukke ja kaikein kruunaa Disneyn peli! kaikki tää 30 euroo! Ei paha ei. Ja olihan lapset onnellisia. Osa laitettiin kaappiin odottamaan osan lapset sai heti käyttöön.

Poju hiplasi pyssyä. Mahtava tykki. Kesällä saa naapurin pojat kyytiö ja vihereenä kateudesta ;)

Aatukin oli innoissaan kokeilemassa kaikkee

Paperit sai kyytä kun pakkauksia avattiin.

Mukavaa kun lapset sai leuja. meillä ei kovinkaan usein ostella lapsille leluja. Vaan synttäreillä ja joululahjaksi. Mutta tälläset pikku yllärit nyt ei pahast ole =)

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Vau!!! Varmasti tosi ihana yllätys lapsille, ja hyvä idea hamstrata myös synttärilahjoiksi :) voi kun aikuistenkin "leluille" (viihde-elektroniikka sun muu) olis kanssa -80 prossan alennuksia :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

No ihania löytöjä melkoosella alennuksella!!! :) Lapset varmasti yllätyksestä riemuissaan, ja sehän on ihanaa se! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva yllätys lapsille ja tosi edullisesti näyn paljon kaikenlaista kivaa saivatkin=)Mukavaa päivän jatkoa Taikalle♥