lauantai 5. joulukuuta 2009

Valkoinen maa..

Pikku hiljaa tännekkin lunta eilen satoi. Ihan kiva kun on edes vähäsen. parempi että pikku hiljaa kun puoli metriä kerralla ;) Ihanan valkoiselta maa näyttää. Tuo se valoa vähän kuitenkin tähän pimeyteen.

Eilinen meni siivotessa. Mummi ja vaari haki neidin apuleipuriksi leipomaan pipareita. Poju ei halunnut lähteä joten jäi sitten kotiin. Mukavaa on kuulema neidillä ollut, tuohunnut mummin apuna täyttä päätä. Hyvä niin, kyll mummi tykkää kun saa tytön kaa hustata. Neiti jäi sitten yöski ja tulee tänään päivällä sitten kun vaari tuo.

Tänään ei sen kumempaa. Itsenäisyyttä juhlitaan. meillä ei sen kummepia tradioita itsenäisyyspäivälle ole. Ajattelin muutaman joulutortun tekaista. Glögiäkin ostin, ihan kaupasta vain. En niistä alkon glögeitä oikein tykkää. Muutenkin olen niin kranttu noitten alkoholi pitopsten juomien suhteen että oon mieluummin ilman jos ei oo mulle sopivaa =P

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa itsenäisyyspäivää myöskin sinulle Taika!!=)

Joulutorttuja tein vasta ja katseltiin vähän linnanjuhlia,mutta ei kauaa viittinyt.Ja kynttilä tietysti sytytettiin.Mekään ei mitenkään sen kummemmin juhlittu.

Halauksin:Kata