maanantai 7. joulukuuta 2009

Vaihetaan uusi kroppa

Aamu alkoi taas tavan mukaan sillä etten taas meinannut sängystä ylös päästä. Kyllä se voikin olla hankalaa. Niskat ja hartitat ihan jumissa. kaiken lisäksi ostin uuden tyynyn viimeviikolla että niska kivut helpottuisivat vaan ei, ei auta. Tuntuu että pahenee vain. Pitää varmaan toivoa pukilta jotain älyttömän kallista tyynyä kun ei itselllä ole varaa ostaa kovin kallista tyynyä. Kaiken huipuksi nämä mun nivelet kädessä on ihan onnettomat. Aamulla yritin kahvipaketin aukasta, ei onnistunut ei. Samoin pullojen aukaisu yhtä tuskaa. ei vaan sormet toimi. Ranteet myös tosi kipeänä välillä. Äitilläni on reumaa ja olenkin vähän kallistunut siihen suuntaan että itsellänikin alkaa nuo oireet olemaan reumaan viittaavia. Vaan miten näin aikasin ne minulle tulivat. Olen vasta 30 vuotta. Äitini on tehnyt yli 30 vuotta raskasta navetta työtä hänelle ymmärrän käsikivut ja vääntyneet nivelet mutta entäs minä. Ja ihan kauhulla ootan jos nämä tästä vielä pahenee mitä mä sitten voin tehdä. Tietty jos nämä ihan mahdottomaksi menee silloin meen lääkäriin ja eiköhän sieltä jotain apua saa.


Täällä ollut vähän hiljainen viikonloppu/alkuviikko. Neiti haettiin lauantaina mummin ja vaarin luo ja on vieläkin siellä. ;) Kuulema kotiin ei yhtään halutaisi mennä. Mä jo tokasin että ne hemmottelee sen piloille siellä nii kuka sitä enää kotiin sitten haluaa ;) Mutta eiköhän se neiti tänään tule kotiin♥


Mukavaa viikkoa kaikille. Pitää menmä ottamaan toinen kuppi kahvia jos vaikka tässä piristyisi vähän =P

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei rakas ystäväni Taika,
minunkin äidillä on nivelkipuja.
Ne ovat ikäviä.

Toivottavasti olosi siittä pian tulisi paremmaksi!

Vai,ettei neiti malttaisi millään tulla takaisin kotiin.Niinhän se tuntuu olevan siskon tytöilläkin kun ovat mummin luona.Ei haluttaisi sieltä millään omaan kotiin;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun säkin tykkäät Anna Abreusta:-).

Antti Tuiskullakin joitakin tosi hyviä kappaleita,vaikken sitä sillai fanitakkaan,mutta laulaa tosi hyvin.

Mukavaa illanjatkoa:-)

Krista kirjoitti...

Hei Taika,Kiitos vierailusta blogissani!:)Sulla on täälä taas kivoja postauksia!Olet ystävällinen ihminen!♥Sulla on tosiaankin ihania lapsia.:)Antti Tuisku on ihana,säkin taisit tykätä siittä?Mukavaa alkuviikkoa sullekkin!♥Halauksin:Krista

Jani kirjoitti...

Moikka!Sulla on suloiset lapset!Minä ja Katakin haluttaisiin lapsia.Olen siis Katan mies:)

Mukavaa viikonjatkoa!

Pink Links kirjoitti...

Meidänkin suvussa on reumaa. Joillekin reuma puhkeaa raskauden jälkeen. Reumaan voi sairastua missä iässä tahansa. Reumaa ei voi parantaa, mutta oireita voi lievittää. Kannattaa mennä ajoissa lääkäriin, jos epäilee sairastavansa reumaa. Mitä pahemmaksi oireet menevät, sitä vaikeampi niitä on hoitaa.

Terveelliset elämäntavat on tärkeä asia oireiden lievittämisessä. Reuman kanssa oppii elämään. Itselläni ei ainakaan vielä ole reumaa, mutta olen seurannut sitä läheltä.

Lääkärit ovat usein lääkkeiden kannalla. Myös muita hoitomuotoja on olemassa luontaishoitojen puolella.