keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Hei taas pitkästä aikaa!

On taas mennyt aika niin nopeasti ja en ole ehtinyt pahemmin kuulumisia kirjoitella. No eipä tänne kummempaa. Ilmat olleet taas viime aikoina niin kurjia ettei paljon uloskaan ole kehdannut mennä itseensä kastelemaan. kaiken lisäksi se flunssan mokokoma taas löysi tiensä tähän perheeseen ja lapset on tuossa nyt aivastellut. Mitään pahenpaa ei ole vielä onneksi mutta Aatu raukka ei ole oikein saanut nukuttua kun nenä on niin tukossa. Onhan se hankalaa jos joutuu vaan suun kautta hengittelmään. Mutta jospa tästä pian nämä ilmat lämpenisi ja nuhakin saisi kyytiä.

Tänään onkin harvinaisen hiljainen aamu. Ainut ääni on vain Aatun leikkiminen. Juha lähti illalla isompien lasten kanssa mökille parikisi päiväki. Mökillä on myös Juhan isä joten siellä saavat lapset sitten melskata isänsä ja vaarin kanssa =) Lähtivätpä lapset hyvillä mielin vaikka ensi alkuun ei ilman äitiä oisi millään haluttu lähteä. Mutta mökillä se aika rietää ja tekemistä on niin ettei ne lapset paljon ehdi äitiä ikävöidä.

Täälläkin oisi äitillä tekemistä vaikka ja mitä. Mutta pitää katso kuinka paljon me saadaa Aatun kanssa noita projekteja tehtyä. Puutarhaa jo saatiin vähän haravoitua. Sieltä jo jotain alkanut nousemaan. jee. Kiva. Pitäisi ostaa ruukkukukkia mutta en näin kylmällä ja huonolla ilmalla kehtaa. Katsoo tuossa äitienpäivän aikoihin jos ilmat paranee siihen menessä. Toivoa sopii.

Eilen käytiin Aatun neuvolassa. nyt pikkuherralla oli pittutta 78,5cm Pikkuisen kasvu siis jo tasoittunut. Painoa tasan 11kg eli ei mikään kevyt mies :)

Mukavaa Torstai päivää kaikille!

Ei kommentteja: