keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Naisten käyttöohje kirja miehille?!!!

Niin löytyisiköhän sellaista kirjaa että nuo miehet voisi tarkistaa kirjasta kuinka oikein vaimoa/tyttöystävää tulisi missäkin tilanteessa kohdella. Tai tilaantessa sanoa.

Meille ainakin oisi käyttö sellaselle opukselle. Tuntuu ettei mikään mun sanoma mee perille ja kaikki mitä sanon tehdään ihan päinvastoin. Onko noilla miehillä joku ihme mieli että se kääntää kaikki asiat nurin niskoin??? Vai muuttuuko se juttu matkalla ennenkuin se sinne miehen pää koppaan ennättää. Kyllä meillä on paljon ollut tilanteita jossa juha ei oo kuunnellut mua yhtään ja totta se kiukuttaa ihan pirusti. vielä kuin yrittää omasta harmistuksesta kertoa niin kuuloille korville taitaa kaikkua.

Meillä ikkuinen murheen kryyni on nykyään varmasti yleinen lapsiperheen vaiva. Sitä kahden keskistä aikaa on aivan liian vähän. Juhan vanhemmat kyllä mielellään ottaa lapsia kylään mikä on aivan ihana asia. mutta monesti juha kysyy että mitä haluaisin sitten tehdä. Vaikeetahan se on aina suoralta kädeätä toiveitaan sanella. Ja joskus tympii kun kaikki pitäs sanoo valmiiksi. kiva oisi jos toinen sen verta tajuaisi että oisi kiva kokea mukavia yllätyksiä. Esim "kulta vein lapset hoitoon ja minulla on sinulle yllätys" Mikäs sen kivempaa ja jännempää arvuutella mikä se yllätys on. mutta kun ei niin ei. vaikka kuinka oon koittanut ehdottaa ja vääntää rautalangasta. Mutta rautalangastakaan ei oikeen saa vännettyä aina kaikkee, juu nou;)

Mutta ei kai se kun koulutus jatkuu. Kuun lopussa Juhan kanssa tulee 9 vuotta yksissä oltua. Mutta hidasta tuo miehen koulutus. mutta jospa sekin päivä vielä koittaisi että koulutus tuottaa tulosta♥

2 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Lapsiperheessä varmasti on omat ongelmansa.

Teillä kuitenkin ainakin rakkautta riittää. Jotenkin vain vaistoan sen, koska sinä olet valtaosin todella iloinen ihminen.

Jostain syystä en itse kaipaa yllätyksiä, mutta äidit varmasti kaipaavat vastapainoa arkiseen aherrukseen.

Toivottavasti löydätte yhteisen sävelen tässäkin asiassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Jos on vielä aiheellinen asia niin Marienne Eilenbergerin - Epävirallinen naisen käyttö-opas vasta-alkajille sekä edistyneille.
Kirja on huumorilla kirjotettu, mutta ohjeet erittäin varteenotettavia joten ihan varmasti miehesi mielellään lukee !
Sama kirja on myös naisille miehestä.

Onnea tulevaan!