maanantai 9. helmikuuta 2009

Maanantai iltaa..

On ollut taas kiire päivä tänäänkin. Juha ehdotti että menisin yksin käymään kaupoissa. No pitihän sitä mennä, harvoin sitä isäntä itse ehdottelee ;)

Bussilla menin ja oli tarkotus ostaa matka lippu jossa oisi 20 matkaa niin tulisi halvemmaksi ja oisi varalla sitten joku kortti jos yksin tulisi bussilla johonkin mentyä mutta bussista ei saanutkaan niitä ostettua. No menin ärrälle ja sielläpäs olikin tunkua. kaikki oli madonnan lippuja jonottamassa. Mulle ihan sama koko madonna. Jotkut tykkää minä en niin välitä. Ohan sillä hyvä biisejäkin. Siellä oli joku ongelma ja ei mikään toiminut joten lähdin pois. En kuitenkaan jaksanut mennä kaupunkin asti vaan jäin marketeille.

Siellä kiertelin ja löysin neidille uudet talvikengät 10 euroa ja itselle uudet housut 12 eutoas. Joten ei ihan turha reissu ollut ei =)

Aatu yllätti meidät sanomalla ekan sanan. ja se oli NAPA.. Hih. Juha makoili sovalla ja masu paljaana ja aatu sitten osoitti juhan napaaja hihkaisi Napa, Kyllä meitä nauratti Juhan kanssa. Kohta sitä varmaan puhutaan umment ja lammet hih.. =)

Mukavaa viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja: