sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Sunnuntai..

Tänään on ollut kaunis päivä. Aurinko paistanut. Alkaa jo tuntumaan että se kevät pian tulee =) No onhan siihen kevääsen vielä tovi kuitenkin aikaa.

Tänään olen askarrellut kortteja ystävänpäiväksi. Muutama vielä pitää tehdä. Sitten lasten kanssa heidän kaverille pitää myös askarrella kortit. Ei ne nyt mitään kauhen hienoja olen mutta sellasia kun näillä taidoilla nyt pystyy syntymään :) Sain myös sen verran tuhottua että sain aimo kasan lehtiä kahlattua läpi jotka laitan kiertoon eteenpäin. Joskus mulle kertyy monen vuoden lehdet ja ei niitä aina raaski laittaa eteenpäin. Nyt otin vain muutamia juttuja talteen ja sitten Joulu lehdet säästin ja muutaman lehden joissa oli ihania juttuja lastenhuoneen sisustamisesta. Vielä jäi lehtiä mut ne on sen verran uusia että ne saa nyt kaapissa toivin olla rauhassa.

Oli hauska sattuma kun kävin kaupassa ja päätin käydä samalla vähän kävelemään että sais Aatun nukkumaan niin törmäsin kaveriini. Kuljetiinkin sitten yhtä matkaa ihan mukava matka. Nukkuipa Aatukin kerranikin peräti tunnin. Se kun on niin huono nukkumaan että herää aina kun kävelylenkiltä tulee kotiin. Oonkin Juhalle monesti sanonut että pitäs vuorotelle meidän käydä lenkki tekmässä että nukkuis ees sen tunnin verran ;)

Jaa, lapsetkin tuli jo kylästä. Taas ollut sellainen kylä päivä.Oisi taas pitänyt mennä seuraavaan paikaa kylään mutta nyt sanoin jo ettei enää. Kauhee tuo kyläily vimma. ja meillä oli melkein 2 tuntia leikkikavereita ja sitten tunnin olivat tossa naapurissa ja VIELÄ oisi pitänyt päästä yhteen toitseen kun muutkin menee. Voihan .. Mut nyt saavat olla kotona. Kun en oikeesti tykkää et koko ajan lapset kulkee kylässä. ja itse en tahtoisi ainakaan että meillä ranppaisi koko ajan lasten kavereita.

Mukavaa aurinkoista Sunnuntaita. Se on helmikuukin jo!

Ei kommentteja: